Fodboldrejser med børn

Vil du tage sønnike med på en unik oplevelse, hvor fodbolden er i centrum og hvor rejsen gerne skal bygges omkring en fodboldkamp? Det kan sagtens lade sig gøre, også billigt, men der er et par vigtige ting, man skal have med i sine overvejelser, når man planlægger fodboldrejsen med børn. Det er nemlig en god idé at undersøge nogle ting, inden du rejser, så du kan få en billigere fodboldrejse og en fodboldrejse, hvor der er styr på sikkerheden, så dine børn også får en god tur. Her er 3 overvejelser, du bør tænke over, når du planlægger din fodboldrejse hvor der er børn indblandet.

  1. Neutrale pladser er at foretrække. Når du rejser for at se fodbold med børn, er det en god idé at huske, at der er forskel på stadionets forskellige sektioner. Ikke nødvendigvis økonomisk, men der er forskel på atmosfæren og menneskerne der er at finde i de forskellige sektioner på stadion. Hvis du eksempelvis vælger at stå med hardcore supportere, så er der en større risiko for, at der kommer til at blive ballade, end hvis du sidder på langsiden, hvor det ofte er langt sikrere at tage børn med. Så husk at finde neutrale pladser, når du køber jeres billetter, da det vil blive en langt mere behagelig oplevelse for både dig og de små.
  2. Husk, at børn er billigere. Når du køber billetter online, kan du nogle gange opleve, at børne og voksen billetter er ens i pris. Men hvis du køber direkte fra klubbens eget billet kontor, hvilket man ofte går, når man skal opleve eksempelvis engelsk fodbold, så kan du skelne mellem børne og voksen billetter. Det betyder, at du får en billigere fodboldrejse, da børne billetter ofte kun koster under halvdelen af hvad en voksen billet koster. For mange mennesker er det logik, at man undersøger om man kan købe børnebilletter, men der er altså nogen der glemmer dette, og går glip af store besparelser.
  3. Dit valg af kamp. Selvom du måske helst vil opleve et derby, hvor spændeninger ofte er helt i top, så vil det måske være mere behageligt for alle, hvis du tog dine børn med til en mere neutral kamp, hvor der ikke er lagt op til had mellem de to klubber, der spiller. Der er nogle kampe hvor klubberne selv advarer om at tage børn med, hvilket oftest er når det er lokal opgør som mellem West Ham United og Millwall, hvor der er en forøget risiko for ballade.

Det er de 3 vigtigste overvejelser at gøre sig, når man planlægger fodboldrejser med børn. Tjek resten af hjemmesiden ud, så du kan finde gode idéer, til hvordan du planlægger din fodboldrejse billigt og nemt.

God fodboldrejse!