Fodboldrejser til Inter Milan

Fodboldrejser til Inter MilanInter Milan er en af de klubber i Europa, der har haft største succes indenfor de sidste ti år. I 2010 vandt de The Treble, da de vandt både Serie A, Champions League og Coppa Italia på samme år – det var med Mourinho i spidsen, at klubben opnåede dette, og de er den første italienske klub, der nogensinde har formået at vinde alle 3 trofæer på en og samme sæson. De har også været en af de klubber i Italien, der i løbet af de sidste 10 år, har haft nogle af de mest interessante fodboldspillere på holdet – her i blandt Samuel Eto’o, Ibrahimovic og Sneijder, der alle har været på lønningslisten i den Norditalienske storklub.

I Danmark er Inter Milan en af de klubber fra Italien, der har flest fans – den succesfulde fodboldklub har fans over hele Danmark, hvilket har gjort fodboldrejser til Inter Milan til en meget populær rejse for danskere. Faktisk så er Inter Milan en af de klubber i Italien, som flest danskere besøger. Fodboldrejser til Inter Milan kan laves ganske nemt, og heldigvis også ret billigt, hvis man følger denne guide.

Fodboldbilletter til Inter Milan kampe

Det første du skal have bestilt og købt, når du planlægger din fodboldrejse til Inter Milan, er billetter til den kamp, du gerne vil se. Inter Milan spiller deres hjemmebane kampe på det enorme stadion San Siro, som de deler med ærkefjenderne og rivalerne fra AC Milan – kampen mellem de to klubber anses som et af de største opgør i Europæisk fodbold. Det kæmpe store stadion danner de perfekte kulisser til unikke fodboldoplevelser, og grundet de mange pladser, der er at finde på stadionet, så er det ofte relativt nemt at skaffe billetter til de kampe, man gerne vil se.

Når du skal købe billetter til Inter Milans kampe, så vil du nok finde ud af at 1: Det er faktisk relativt nemt at skaffe billetter til Inter Milans kampe. og 2: Billetter til Inters kampe er ganske billige. Jeg vil råde dig til at købe billetterne på platformen Viagogo, hvor du kan købe alverdens fodboldbilletter – her i blandt billetter til Inter Milans kampe. Du kan besøge hjemmesiden, ved at trykke på den store grønne knap nedenfor – så bliver du henvist direkte til Inter Milans billetter.

Besøg Viagogo og find billetter her

Flyrejser til Milano

Det næste du skal have købt, når du planlægger din fodboldrejse til Inter Milan, det er dine flybilletter til Milano. Priserne på flybilletter til Milano skifter meget – det der afgør priserne er blandt andet hvorfra du rejser, hvilke dage på ugen du rejser og hvilket tidspunkt på året du rejser. Men generelt så er det svært at komme med en cirka pris på retur billetter til Milano, da det er varrierer meget.

Så i stedet for, at give dig en utilregnelig cirka pris, så vil jeg henvise dig til skyscanner.dk, hvor du kan søge på Milano, hvorefter den så viser dig de billigste billetter, der passer til de datoer du vil rejse på og som passer til din fodboldrejse. Prøv dig frem af, og se hvor billigt du kan finde flyrejser. Nogle gange kan det lade sig gøre at finde billetter til Milano igennem Ryan Air, så dem kan du selvfølgelig og give et skud.

Søg efter flybilletter her

Hotel i Milano

Din fodboldrejse til Inter Milan er helt gennemført, når du også har fundet det perfekte sted at sove. Jeg vil råde dig til, at du først skaffer et hotel, når du har styr på flybilletter og billetter til den kamp, du gerne vil se, da du så er sikker på, at du har styr på alle 3 dele af fodboldrejsen. Priserne på hotel i Milano varierer meget, men du kan sagtens finde et til en fair pris, hvis du bruger Hotels.com til at søge på. Derinde kan du blandt andet sortere ud fra prisen på hoteller, så du lynhurtigt kan finde frem til de billige hoteller. Du kan læse andre gode ting om Milano her på Lonely Planet, du finder det her – så kan du også få gode idéer til andre ting at lave, der ikke indeholder fodbold.


Søg efter hotel her

 

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du nemmest kan transportere dig frem til San Siro og finde stadionet, når din kamp spilles, så kan du læse mere om dette nederst i vores guide/artikel om fodboldrejser til AC Milan, hvor det står beskrevet.