Fodboldrejser til Barcelona

Fodboldrejser til BarcelonaBarcelona er en af de klubber i verden, der har haft mest succes og som har flest fans globalt. FC Barcelona har nogle af verdens bedste spillere på deres imponerende første hold, her i blandt Messi, Neymar, Xavi og Iniesta, der alle anses som nogle af de bedste fodboldspillere i verden – især Messi, der er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller flere gange.

Barcelona spiller deres hjemmebanekampe på det imponerende store stadion, Camp Nou, hvor der er plads til cirka 99.000 siddende tilskuere, hvilket skaber en helt vild atmosfære omkring kampene, der bliver spillet derpå. Det er en fantastisk oplevelse, at være på fodboldrejser til Barcelona, og det er faktisk overskueligt og nemt at arrangere det. På denne side er en komplet guide, til hvordan du planlægger det selv – lige fra hvordan du køber billetter til kampen du gerne vil se, til hvordan du finder det perfekte hotel i Barcelona.

Billetter til FC Barcelona’s kampe

Der er altid stor rift om billetterne, når FC Barcelona spiller på deres imponerende store hjemmebane, hvor der er næsten er garanti for en fantastisk fodboldoplevelse. Den store rift om billetterne skyldes selvfølgelig, at folk i Barcelona er vilde med klubben, og der også er mange fodboldrejsere, der er vilde med at rejse til Barcelona for at se dem spille.

En smart måde at købe billetter til FC Barcelonas hjemmekampe, er ved at bruge platformen Viagogo, hvor der bliver solgt billetter til stort set alle Barcelona kampe – både dem de spiller i Liga sammenhæng, såvel som de kampe de spiller i Champions League. Priserne på hjemmesiden varierer, som nævnt tidligere, ud fra hvilken klub du gerne vil se Barcelona spille imod, og hvor på stadion du vil sidde. Men en god idé er, at du bestiller billetter allerede, når du ved hvilken kamp, du gerne vil se – så er du sikret, at der ikke bliver udsolgt, før at du har købt dine billetter til kampen.

Besøg Viagogo og find billetter her

Billetpriserne til deres hjemmebanekampe varierer meget, ud fra hvilket hold de møder, og hvor på stadion du gerne vil sidde. Hvis du vil ind og se Barcelona spille imod en bundklub fra den spanske liga, så kan du få nogle relativt billige billetter – men hvis du derimod vil ind og se dem mod Real Madrid, så vil priserne være meget højere og det vil være meget svært, at skaffe billetter, på grund af den store interesse i El Classico.

Flybiletter til Barcelona

Din fodboldrejse til Barcelona behøver overhovedet ikke, at blive en dyr fornøjelse. Hvis du bruger de rigtige teknikker og værktøjer, så kan du spare mange penge, sammenlignet med hvis du lader et dyrt rejsebureau gøre det for dig. Her i denne guide, finder du en håndfuld smarte teknikker til at lave dine egne fodboldrejser, så du sparer mange penge og har fuld kontrol over hele rejsens forløb.

Jeg kan kun råde dig til, at bruge Skyscanner når du skal finde dine flyrejser til Barcelona – det er en genial platform, der gør det nemt for dig, at finde frem til de billigste billetter, der passer bedst til din fodboldrejse. Du finder bare de datoer, der passer bedst med den fodboldkamp du gerne vil se, og så trykker du søg – og så får du serveret et udvalg af rejser, af flere rejseselskaber, så du selv slipper for at skulle bruge lang tid på at lede.

Flybilletter til Barcelona

Hotel i Barcelona

Barcelona er en storby og en meget populær turist destination, da byen har en kombination af et rigt kulturliv, strand, god mad, god fodbold og alt hvad en god by bør indeholde. Der er derfor stor efterspørgsel efter hoteller i Barcelona, hvilket har medvirket til, at en række af hoteller er spiret i byen og at konkurrencen i branchen er steget markant – hvilket betyder, at priserne falder, og at du kan bo billigere end hidtil.

Jeg vil foreslå dig, at bruge den imponerende store og meget troværdige platform Hotels.com, til at finde dit perfekte hotel i Barcelona. Der er et kæmpe udvalg af hoteller derpå, og du vil næsten med garanti, finde et godt hotel i den periode hvor din fodboldrejse finder sted, til en pris der er fair.

Søg efter hotel her

 

God fodboldrejse til Barcelona – husk at like vores Facebook side, så får du inspiration til dine fodboldrejser og unikke tilbud. Du kan også gå ind på Politikens guide til Barcelona, hvor du finder gode idéer til seværdigheder og andre ting at se, der ikke har særlig meget med fodbold at gøre, men som kan give din tur noget mere dybde.


En tanke om “Fodboldrejser til Barcelona

Der er lukket for kommentarer.