Fodboldrejser til Italien

Mange danskere er glade for at rejse på ferier til Italien, og fodboldrejser til Italien er også blevet ganske populære blandt danskere, grundet de spændende fodboldklubber landet har at byde på, såvel som de spændene byer, hvor klubberne spiller deres kampe. Det kan godt lade sig gøre at komme ganske billigt til Italien for at se fodbold, hvis bare du er klar over, hvordan fodboldrejser skal planlægges – hvis du ikke er et hundrede procent klar over dette på forhånd, så er du det med garanti, når du har læst vores letlæselige guides her på BoldRejser.dk. Vores guides lærer dig at komme på billige fodboldrejser til Italien, så du kan få en unik fodboldoplevelse, selv på et lille budget.

Vores guides er lavet til hver enkelt fodboldklub, så du kan finde frem til alt det nødvendige, der er værd at vide omkring fodboldrejser til din yndlingsklub. I vores guides finder du ud af, hvordan du skaffer billige billetter til den kamp, du gerne vil ind og se, hvordan du finder et billigt og godt hotel til rejsen, og, selvfølgelig, hvordan du kommer til Italien billigt med fly, tog eller bil. Find din favoritklub her på siden, og arranger din billige fodboldrejse med det samme.

Juventus er en af de fodboldklubber i Italien, der har haft mest succes igennem tiderne. Klubben der er fast inventar i Champions League, har nogle af verdens bedste fodboldspillere blandt deres mandskab, der blandt andet består af Carlos Tevez, Buffon og Andrea Pirlo. Klubben, der spiller deres hjemmebane kampe Juventus Stadium i Torino, hvor der er plads til 41.000 tilskuere, er fantastisk at opleve på deres fantastiske hjemmebane, hvor der oftest er en helt unik atmosfære.

Se vores fodboldrejse til Juventus guide
AS Roma, der er hovedstaden Rom's største klub igennem tiderne, har mange danske fans, hvilket blandt andet skyldes klubbens unikke spillestil, der bygger på et kraftigt offensivt, og med mindre fokus på det defensive, hvilket har gjort klubben meget populær i Danmark. De spiller på det store stadion, Stadio Olimpico, hvor der er plads til hele 73.000 tilskuere til kampene. Roma har spillere som Totti, Gervinho og De Rossi på deres lønningsliste, og det er generelt helt vildt fedt at se Roma tørne ud på deres store hjemmebane.

Se vores fodboldrejse til AS Roma guide
AC Milan er en af de klubber i Italien, der har haft mest succes igennem tiderne - både i den hjemlige Liga, Serie A, som AC Milan altså har vundet mange gange, men også i Champions League hvor klubben har spillet med om trofæet i mange år efterhånden. Oplev den fantastiske atmosfære på San Siro, hvor der er plads til intet mindre end 80.000 fodboldfans, når klubben spiller sine hjemmekampe. I denne guide finder du ud af, hvordan du kan komme på billige fodboldrejser til AC Milan - det er sjovt og nemt at arrangere det selv.

Se vores fodboldrejse til AC Milan guide
Inter Milan er en af de klubber i Italien, der har vundet flest trofæer i løbet af de seneste 10 år. De har vundet The Treble, som den eneste Italienske klub nogensinde i 2010, da klubben havde Jose Mourinho ved styret. Siden da har klubben været igennem et større generationsskift, men nu er klubben for alvor tilbage i toppen af Italiensk fodbold, hvor Inter Milan spiller med om Serie A og om pladserne til Champions League. Tag på en unik fodboldrejse til en af Italiens bedste fodboldklubber, og oplev den unikke atmosfære på San Siro, hvor der er plads til hele 80.000 fans.

Se vores fodboldrejse til Inter Milan guide
Napoli spiller fantastisk fodbold, så der er garanti for en unik fodbold oplevelse ved at rejse på en tur til det syditalienske hvor klubben er at finde. Klubben har haft mange op og nedture i løbet af deres historie, men de har for nyligt for alvor etableret sig i toppen af den italienske liga, hvor de i mange år i træk nu har spillet med om de europæiske pladser

Fodboldrejser til Napoli

Der er gode muligheder for at lave billige fodboldrejser til Italien, hvis du følger de guides og får inspiration fra de ting, der står skrevet på BoldRejser.dk. Vi har også guides til, hvordan du kan komme på billige fodboldrejser til Spanien, England, Tyskland og Frankrig.