Fodboldrejser til Napoli

Napoli er en af de mest veletablerede klubber i Italien, og en fodboldrejse til Napoli vil blive en kæmpe oplevelse for dig, hvis du elsker god fodbold, unikke fodbold atmosfærer og fodboldklubben Napoli, naturligvis. Klubben er kendt for sin unikke fodboldstil, fyldt med offensive taktikker og et fast højt tempo, og det har skabt en kæmpe fanskare for klubben. Napoli spiller sine kampe på det unikke stadion Stadio San Paolo, hvor der er plads til hele 60.000 tilskuere, hvilket gør deres hjemmekampe til nogle helt fantastiske oplevelser, soFodboldrejser til Napolim få andre klubber i Europa kan konkurrere med.

Du kan sagtens tage på en billig og samtidig utrolig god fodboldrejse til Napoli, hvis du planlægger turen selv og selv køber dine billetter til kampen og booker fly og hotel. Her i denne guide bliver du vist frem til de bedste steder at købe billetter til Napolis kampe, booke fly til Napoli og finde det perfekte hotel i byen. Guiden er skrevet med udgangspunkt i at give læseren en klar idé om, hvordan man kommer afsted på fodboldrejser til Napoli, uden at springe budgettet. God læsning og god fodboldrejse, når du kommer så langt.

Trin 1: Køb fodbold billetter til Napoli

Det første du skal have styr på, når du går i gang med at sammensætte din fodboldrejse til Napoli, det er, at du skal have købt billetter til den kamp du gerne vil opleve på din fodboldrejse. Det er heldigvis nemt for dig, at købe disse billetter på forhånd, så du ikke risikerer, at du ikke får dine billetter til kampen inden fodboldrejsen finder sted. Køb dem online hjemmefra, så er du sikker på, at du får dem i god tid til kampen. Det kan dog også godt lade sig være i nogle tilfælde at købe billetterne til Napoli direkte på deres stadion Stadion San Paolo, hvor der nogle gange kan være fine muligheder for at anskaffe sig adgang til kampen. Det kan du læse mere om på deres hjemmeside. 

Jeg vil helt klart foreslå dig at købe dine billetter igennem Viagogo, hvor du bliver dækket af deres garanti, så du ikke mister dine penge og bliver snydt. Et godt råd er dog, at du køber dine billetter hurtigst muligt, da du ellers kan risikere, at der bliver udsolgt til den kamp, du gerne vil se.

Køb billetter til Napoli her

Trin 2: Bestil flyrejsen til fodboldrejsen

Når du har bestilt dine fodboldbilletter, så har du nok allerede undersøgt, om det også kan lade sig gøre at finde en flyrejse til rimelige penge. Den bedste måde at finde den bedste pris på flyrejse er, i mine øjne, ved at bruge Skyscanner, som giver dig et komplet overblik over ledige flyrejser, der passer til din fodboldrejse til Napoli. Mange danskere er glade for at rejse til Napoli, hvilket har resulteret i, at det er blevet billigt at flyve dertil. Du kan derfor finde billige flybilletter til Napoli og allerede booke dem nu – nemt og billigt.

Søg efter flybilletter her

Trin 3: Book hotel i Napoli

Når du har fået styr på flyrejsen og billetterne til den kamp, du gerne vil ind og se, så mangler du blot, at få booket det perfekte hotel i Napoli. Du kan sagtens finde gode og billige hoteller i Napoli, især hvis du vælger at bruge platformen Hotels.com, som jeg til hver en tid kan anbefale dig at booke igennem. Der er et kæmpe udvalg af hoteller i Napoli der på, så du kan hurtigt finde et godt og billigt hotel, der passer til din fodboldrejse.

Find hotel i Amsterdam her

Trin 4: Nyd din tur

Napoli er en fantastisk by, og deres fodboldhold er også helt suplimt. Når du har sammensat din fodboldrejse til Napoli, så er der blot tilbage at ønske i dig god tur og må du have en fantastisk fodbold oplevelse i Italien. Husk at like vores Facebook side, så går du ikke glip af gode tilbud og fantastisk fodboldrejse-guf.