Fodboldrejser til AC Milan

AC-MilanA.C. Milan er en af de klubber i Italien, der har haft mest succes, både der hjemme og internationalt. Klubben har en kæmpe fanskare, bestående af fans fra alle ender af verden – især i Danmark har klubben mange fans, hvilket har skabt en stor interesse i Danmark for fodboldrejser til AC Milan.

Det er ganske nemt og billigt at tage til Milano og se AC Milan spille på San Siro, hvor der er plads til cirka 80.000 tilskuere. Hvis du læser med herinde, så vil du lære, hvordan man skaffer billige fodboldbilletter til AC Milans kampe, hvordan man finder de billigste flyrejser frem og tilbage, og selvfølgelig hvordan du finder noget billigt og godt at bo i under din fodboldrejse.

Fodboldbilletter til AC Milan

AC Milan spiller, som tidligere nævnt, på San Siro, hvor der er en helt unik atmosfære omkring kampene. Der er altid mange mennesker til stede, når AC Milan spiller på hjemmebane – men det er heldigvis relativt nemt at finde gode billetter til AC Milans hjemmebane kampe, da deres stadion kan huse mange tusinde mennesker. Billetterne til AC Milans kampe er også relativt billige – de koster fra 22 dollars til de billige kampe, hvilket svarer til cirka 120 Kr.

Billetterne kan købes enten på Viagogo eller igennem klubbens eget billetkontor, som du finder her. Viagogo er en platform, hvorpå der bliver handlet med billetter til blandt andet fodboldkampe. Her er der et stort udvalg af billetter til AC Milans kampe. De har en garanti, der sikrer dig, at du får dine billetter i tid til de kampe, du gerne vil se. Klik dig ind på Viagogo via knappen nedenunder, så kan du købe dine billetter allerede nu.

Besøg Viagogo og find billetter her

Flyrejser til Milano

Milano er en attraktiv destination for danskere at rejse til – især for fodboldglade danskere, der elsker gode fodboldoplevelser, hvilket man for alvor får i Milano, hvor både AC Milan og Inter Milan spiller deres hjemmekampe, på deres fælles kæmpe stadion. Flere danskere har åbnet op for Milano, hvilket har medført at flere og flere flyselskaber er begyndt at sælge flyrejser fra Danmark og dertil. Der findes 4 forskellige lufthavne i Milano, som alle er indenfor rimelig afstand til centrum, så du nemt kan komme ind til centrum med bus eller tog – hvilket går relativt hurtigt.

Hvis du ønsker at flyve til Milano, så vil jeg helt klart foreslå dig, at bruge platformen Skyscanner til at finde dine flybilletter til Milano. Priserne på flyrejser varierer meget, ud fra hvor i Danmark du rejser fra, hvornår på året du rejser og hvornår på ugen du rejser – der er mange ting der kan være afgørende. Prøv dig frem af, med at sammensætte flyrejser på Skyscanner, så finder du hurtigt frem til de billigste flybilletter til Milano, der passer til din fodboldrejse til AC Milan.

Søg efter flybilletter her

Hotel i Milano

Når du har booked flybilletter til din fodboldrejse og når du har styr på fodboldbilletterne tild en kamp du gerne vil se i Milano, så er det på tide, at du finder et godt og billigt hotel at bo på, i den periode din fodboldrejse finder sted på. Priserne for at bo på hotel i Milano er cirka lige så billigt, som de fleste andre europæiske storbyer – det varierer dog selvfølgelig ud fra hvor godt et hotel du ønsker at bo på og hvor centralt beligende hotellet skal være.

Som du kan se i sektionen Transport til San Siro og andre gode råd, så ligger San Siro altså ganske centralt. Det kan derfor godt betale sig, at forsøge at finde et hotel der ligger relativt centralt, da du så har god mulighed for at komme frem til stadion og stadig bo tæt byen og mærke byens puls. Den bedste måde, at finde gode og billige hoteller på, er igennem den geniale platform Hotels.com, som du sikkert har hørt om eller set i nogle af de utallige reklamer de har kørende på TV.

 Søg efter hotel her

Transport til San Siro og andre gode råd

San Siro ligger ganske centralt, hvilket betyder, at det ikke er svært at komme dertil. Du kan gå dertil fra centrum på under 1 time – hvis du har mod på det, så vil jeg helt klart foreslå dig at gøre dette. Så får du for alvor en del af stemningen med gratis, og du kan følges med andre fodboldfans på vejen dertil.

Hvis du gerne vil undgå at gå, så kan du komme dertil på mange andre måder. Jeg har flere gange taget bussen dertil, hvilket altid har fået mig frem i god tid. Men du kan selvfølgelig også tage dertil med blandt andet subway. Du kan læse mere om transportmulighederne til San Siro på AC Milans hjemmeside, som du finder her.