Fodboldrejser til Juventus

Juventus

Torino er en af Italiens mest fodbold tossede byer, hvor både Juventus og Torino F.C. hører hjemme. Klubbens bedste fodboldklub er dog, uden sammenligning, Juventus, som der har vundet klart flest trofæer og har nydt mest succes igennem tiderne. Det er også den klub i byen, der har flest fans rundt omkring i verden – især i Danmark er Juventus en meget populær klub, der har mange tilhængere i landet.

Det er ganske nemt, at lave billige fodboldrejser til Juventus. Hvis du bare følger guiden på denne side, så finder du mange gode tips og tricks, og du vil vide alt hvad du skal vide, for at lave en billig fodboldrejse dertil. I guiden står der beskrevet hvordan du finder hotel, flybilletter og fodboldbilletter til den kamp, du gerne vil se Juventus spille. Held og lykke med din fodboldrejse – jeg håber, at du kan bruge denne guide, til noget fornuftigt.

Billetter til Juventus’ kampe

Juventus pladser

Juventus spiller deres hjemmekampe på Juventus Stadium, hvor der er plads til 41.000 tilskuere, hvilket betyder, at du har fine muligheder, for at skaffe billetter til lige dén kamp, du gerne vil opleve. For at få en billet, til den kamp du gerne vil se, så skal du søge på Viagogo, for at se om der stadig er ledige billetter til kampen, og købe de billetter der passer til dit budget og det sted på stadion du gerne vil sidde. De billigste billetter koster cirka omkring 150 Kr. men det afhænger af hvilket hold de spiller imod, og hvor på Juventus Stadium du gerne vil sidde.

Køb dine billetter her

Flyrejser til Torino

Der går mange flyruter fra Danmark til Torino, så det er et oplagt transport middel til din fodboldrejse, da det tager kort tid at flyve dertil. Torino er en destination som mange danskere er glade for at rejse til, hvilket har medført at mange flyselskaber er begyndt at åbne flyrejser fra Danmark dertil.

Den mest oplagte og bedste måde at finde flybilletter på, er ved at bruge platformen Skyscanner, der hjælper dig, med at finde frem til de billigste og bedste flyrejser, til den destination du ønsker at rejse til. Du kan prøve dig frem af på hjemmesiden, og du kan sortere efter pris, så du finder frem til de billigste flybilletter først.

Søg efter flybilletter her

 

Find billigt hotel i Torino centrum

Torino er en charmerende og spændende by at besøge, og det er der mange, der er klar over – derfor er der rigeligt med hoteller i byen, som kan huse de tilrejsende, der gerne vil opleve byen, og selvfølgelig dem der gerne vil se god fodbold. Der er derfor mange gode muligheder, for at finde et billigt og praktisk hotel i forbindelse med din fodboldrejse til Juventus. Den nemmeste måde, at finde gode hoteller på, når du skal til Torino, er ved at bruge søgemaskinen Hotels.com, hvor du får adgang til en verden af billige og oplagte hoteller – også i Torino, Italien.

Søg efter hotel i Torino/juventus her

Du kan også læse vores andre guides her på hjemmesiden, hvis du søger inspiration til din fodboldrejse. Læs eksempelvis om fodboldrejser til Barcelona, AC Milan eller HSV. Du kan også finde mere information omkring Juventus, deres stadion, reglerne for deres kampe osv på klubbens hjemmeside, som du kan besøge på dette link.