Fodboldrejser til Valencia

Fodboldrejser til Valencia C.F.

Valencia C.F. er en af de klubber i Spanien, der har haft mest succes igennem tiderne. Klubben, der er beliggende i den fantastiske, smukke spanske by Valencia, har i løbet af de sidste par år ikke vundet noget af betydning til klubben – men det betyder absolut ikke, at de ikke har været med i toppen af Europæisk fodbold. Valencia C.F. har været fast inventar i Champions League de sidste mange år, og de har også været en del af topkampen i Liga BBVA, som de dog ikke har vundet i mange år.

Klubben spiller sine hjemmebane kampe på det imponerende store stadion Mestalla  siden 1923, hvor der er plads til intet mindre end 55.000 fodbold fans. Valencia har dog planer om at skifte til et nyt stadion, Nou Mestalla, der bliver arbejdet hårdt på at blive færdiggjort. Det er ikke dyrt at lave fodboldrejser til Valencia – hvis du følger denne guide, kommer du billigt afsted.

Billetter til Valencia C.F

Det plejer at være ganske nemt at skaffe billetter til Valencias hjemmebanekampe. Rådigheden af billetter afhænger selvfølgelig af, hvilket hold de spiller imod, og hvor afgørende kampen er – hvis de eksempelvis møder Real Madrid eller Barcelona, så er det ofte relativt svært at skaffe gode billetter til kampen, men hvis du er ude i god tid, så kan det godt lade sig gøre. Du kan både køber billetter igennem forskellige online videre sælgere, eller via klubbens eget billetkontor, som du kan finde her. 

Den nemmeste og sikreste måde til at skaffe billetter til Valencia’s kampe, er igennem platformer såsom Viagogo, hvor der er mange billetter til salg til deres kampe. Du kan både finde billetter til deres internationale kampe derinde, såvel som til de kampe de spiller i deres hjemlige liga, hvilket er skønt. Priserne på Valencias kampe varierer meget, ud fra hvilket hold de møder og hvor på stadion, man ønsker at sidde.

Besøg Viagogo og find billetter her

Flybilletter til Valencia

Danskere er vilde med at rejse til Spanien, og her er Valencia ofte en destination som der er ganske attraktiv. Den spanske by har vundet mange danskereres hjerter, og er blevet et sted, der bliver planlagt mange ferier til – og det er der en grund til. Byen har udviklet sig meget, og er for alvor blevet en spændende oplevelse at besøge, hvilket har medført et stigende antal af flyselskaber, der tilbyder flyrejser fra Danmark dertil.

Den nemmeste og mest effektive måde, at finde gode flybilletter til Valencia på, er ved at bruge platformen Skyscanner, hvor du lynhurtigt kan finde frem til de billigste flybilletter, der passer til din fodboldrejse til Valencia.

Søg efter flybilletter her

Hotel i Valencia

Som tidligere nævnt i denne guide, så er Valencia for alvor blevet en by, som danskere, og generelt europæere, er vilde med at besøge. Der er derfor rigeligt med muligheder, for at finde et godt og billigt hotel i den smukke by – jeg plejer at bruge Hotels.com til at finde hoteller, og den er også god at bruge når du planlægger fodboldrejser til Valencia. Den har et kæmpe udvalg af hoteller, som passer til alle pris klasser – så det bliver intet problem for dig, at finde et billigt, men fint, hotel, hvis det er dét du søger.

Hotel til fodboldrejser til Valencia

 Valencia er uden tvivl en af de fodboldklubber i Spanien, som de fleste danskere rejser til. Fodboldrejser til Real Madrid og Barcelona er også meget populære blandt danskere, men Valencia er ofte billigere at tage til og få gode kamp billetter til.