Om BoldRejser.dk

Bag BoldRejser.dk er Victor Karlshøj Julegaard. Jeg har spillet, set og dyrket fodbold som sport siden jeg blot sad i en klapvogn. Jeg driver BoldRejser.dk, fordi at jeg gerne vil hjælpe folk med at planlægge og arrangere fodboldrejser, da jeg synes, at det er utroligt sjovt at tage på disse former for rejser.

Jeg får hjælp af andre skribenter og fodboldrejsere, når jeg skal have skrevet guides til et sted, hvor jeg ikke selv har været. Det har jeg besluttet mig for at gøre, da det giver den bedste dynamik til hjemmesiden og sikrer, at kvaliteten på hver artikel er helt i top. Det er nemlig vigtigt for mig, at mine læsere får en stor værdi ud af artiklerne på BoldRejser.dk, og at de er i stand til at sammensætte billigere fodboldrejser selv, når de har læst en guide her på siden.

Til dagligt studerer jeg Økonomi på Københavns Universitet. Jeg forsøger så vidt muligt at holde artiklerne på denne hjemmeside opdateret med de nyeste informationer, så du altid får nogle gode oplevelser ved at besøge hjemmesiden.

Kontakt informationer

Mail: kontakt@boldrejser.dk
Victor Karlshøj Julegaard
Himmerlandsvej 17
2720 Vanløse