Fodboldrejser til Real Madrid

Foldboldrejser til Real MadridReal Madrid er en at Europas mest succesfulde klubber i gennem historien. Klubben, der har vundet stort set alt hvad der er værd at vinde, har en kæmpe fanskare over hele verden, her i blandt Danmark, hvor klubben er kæmpe stor og hvor Real Madrid har utrolig mange fans. Madrid er derfor blevet en attraktiv destination for danskerne at planlægge fodboldrejser til, og dette skyldes både den fantastiske klub, men Madrid er også en utrolig spændende by, der har mere end bare god fodbold at byde på.

Real Madrid har nogle af verdens bedste fodboldspillere på klubbens tunge lønningsliste. Real Madrid har altid været kendt for, at kunne lokke de bedste fodboldspillere i verden dertil, og de formår stadig at gøre dette, gang på gang. Blandt klubbens bedste spillere er Christiano Ronaldo, Gareth Bale og Benzema, der alle 3 anses som værende nogle af de bedste fodboldspillere i verden. Fodboldrejser til Real Madrid skuffer sjældent, og det kan godt lade sig gøre, at komme billigt afsted, hvis man bare gør tingene selv og ved hvordan man skal sammensætte fodboldrejsen. Hvis du følger denne guide, så er du godt på vej til en fantastisk, billig fodboldrejse til Real Madrid.

Billetter til Real Madrid

For at din fodboldrejse bliver en succes, er det altafgørende, at du har skaffet billetter til den kamp, du gerne vil ind og se, inden du tager afsted. Når du skal finde og købe billetter til den Real Madrid kamp, du gerne vil ind og opleve, så er det nemmeste for dig, at gøre igennem billet-platformen Viagogo. Det er en meget troværdig platform, hvor brugere kan sælge og købe billetter til forskellige arrangementer – her i blandt Real Madrid kampe, som der bliver solgt mange af på platformen. Priserne på billetterne til Real Madrids hjemmekampe varierer meget, ud fra hvilken modstander du vil se dem spille imod, hvor på stadion du ønsker at sidde, osv. Du kan også købe billetterne direkte fra deres eget billetkontor – besøg det her. Men generelt er det ikke voldsomt dyrt at komme ind og se dem spille, men du kan få et overblik over priserne på Viagogo.

Besøg Viagogo og find billetter her

Hvis du vil lære mere om konceptet, så kan du læse en detaljeret anmeldelse af Viagogo her.

Transport til Madrid

Madrid, der som bekendt er hovedstaden i Spanien, er ganske nem at komme til fra Danmark. Der er mange fine og billige transport midler, der kan føre en dertil, her i blandt fly, som er den mest brugte metode for danskere, der gerne vil til Madrid. Jeg vil til hver en tid foreslå dig at flyve, når du skal på din fodboldrejse til Madrid, da det klart er den hurtigste måde at komme dertil, sammenlignet med blandt andet bil og tog. Der er mange flyforbindelser fra Danmark til Madrid, og det er ofte ganske billigt at flyve dertil. Du kan finde de billigste flybilletter til Madrid, og danne dig et komplet overblik over både pris og tidspunkter på flyrejser til Madrid på Skyscanner. Det er en platform, der samler flyrejser og priser fra en række forskellige rejseselskaber, så du kan danne dig et overblik og finde de bedste flyrejser.

Søg efter flybilletter her

Hotel/bolig i madrid

Der findes et stort udvalg af fine hoteller i Madrid, og det er ikke svært, at finde et til en fair pris. Madrid er som bekendt hovedstaden i Spanien, og der er en eftertragtet destination for mange europæere, hvilket er skyld i det store antal af hoteller i Madrid. Så at finde hoteller/bolig til dit ophold i Madrid er ikke svært – den bedste måde (hvis du spørger mig), til at finde gode og billige hoteller på, er ved at bruge Hotels.com. Det er en rigtig fin platform, der gør det nemt for dig, at finde frem til det perfekte hotel i Madrid, uden problemer. Du kan måske få lidt inspiration til hoteller i Madrid i dette indlæg, som jeg har skrevet på min hjemmeside UrbanRejser.dk.

Søg efter hotel her

Sådan kommer du frem til Santiago Bernabéu

Den smarteste måde at komme frem til stadion på kampdagen på er ved at gøre brug af Madrids gode metro system. Du skal med linje 10, og stå af på stoppet Santiago Bernabéu, der er lige ved siden af stadion. Du kan læse mere om Madrids Metro her, hvor du kan finde priser og yderligere informationer, så du er godt forberedt.

God fodboldrejse til Real Madrid – jeg håber, at du har fundet denne guide brugbar, og at du allerede nu er ved at planlægge din første af mange fodboldrejser til Real Madrid.

Like BoldRejser.dk på Facebook – her smider vi løbende gode tilbud op på fodboldrejser!

En tanke om “Fodboldrejser til Real Madrid

Der er lukket for kommentarer.