Fodboldrejser til AS Roma

Fodboldrejser til AS RomaRom er en af de byer i Italien, hvor der er flest danskere der rejser til – dette skyldes naturligvis at byen er helt fantastisk, men det skyldes nok også, at man kan få nogle fantastiske fodboldrejser til Roma (og Lazio), relativt billigt. I denne guide dækker vi dog kun hvordan du laver en billig fodboldrejse til AS Roma – men vi laver også en guide til Lazio på et senere tidspunkt.

Tag til Rom og se fodbold, uden at springe budgettet – du lærer hvordan, at du kan planlægge fodboldrejser, for dig selv og sammen med dine venner, i denne komplette og gratis guide, der er lavet af en erfaren fodboldrejser, der har været i Rom og se fodbold, flere gange.

Billetter til AS Roma

Kampen er selvfølgelig det mest centrale for din fodboldrejse, da det foruden den ikke rigtig kan kaldes for en fodboldrejse. Så du skal have købt billetter til den kamp du gerne vil ind og se, hvis du ikke vil risikere at komme frem til Rom, uden mulighed for at se kampen – hvilket vil være vildt nedtur. Så kom i gang med at finde dine billetter allerede nu, så du har 100% styr på, at du har dem, inden du rejser.

Den nemmeste og en af de mest sikre måder at købe billetter til Roms hjemmekampe på, er igennem platformen Viagogo. Platformen er som regel ganske troværdig, og de har en garanti ordning, der betyder, at du er garanteret de billetter de køber, og at du vil modtage dem før kampen, så du er sikret adgang til kampen.

Besøg Viagogo og find billetter her

 

Flyv til Rom

Når du har fundet og købt billetter til fodboldkampen, du gerne vil se, så skal du efterfølgende bestille din flyrejse frem og tilbage, så der også er styr på, at du kan komme frem til kampen i tide, osv. Det er ganske billigt at flyve til Rom fra Danmark, hvis du bare ved, hvordan man finder frem til billige flyrejser.

Det er heldigvis nemt at finde gode og billige flyrejser til Rom, hvis du bare bruger platformen Skyscanner, der lynhurtigt finder frem til de billigste flybilletter for dig.

Søg efter flybilletter her

 

Hotel i Rom på din fodboldrejse

Det sidste du skal have styr på, før at din fodboldrejse er komplet, er at du skal have fundet og bestilt et passende hotel. Du ved nok bedst selv, hvilken form for hotel du ønsker at bo på, så det vil jeg ikke hjælpe dig med at finde ud af – men jeg vil gerne dig lidt hjælp, til at finde frem til de billigste hoteller i Rom, da BoldRejser.dk jo handler om hvordan man laver billige fodboldrejser.

Min yndlings metode, til at finde billige hoteller i Rom på, er ved at bruge platformen Hotels.com, hvor du lynhurtigt kan finde frem til de hoteller der er ledige i den periode, hvor du vil på din fodboldrejse til Rom. Du kan sortere så den viser de billigste hoteller først, og du kan læse tonsvis af anmeldelser af tidligere gæster, så du kan få en god idé om, hvad folk synes om det hotel, du vil bo på.

Søg efter hotel her

I kan læse mere om klubben på deres hjemmeside, og glæde jer til at besøge deres imponerende store stadion, som du kan se og læse mere om på wikipedia her. God rejse og husk at like vores Facebook side. 


 

Du kan også tage på fodboldrejser til Ajax Amsterdam, Hamborg eller alverdens andre destinationer. Mulighederne er mange – følg disse guides og få fantastiske fodboldrejser.