Fodboldrejser til Spanien

Spanien er et fantastisk land at rejse på fodboldrejser til. Vejret er oftest bedre end i Danmark, og fodbolden i landet er noget af det bedste fodbold, som Europa har at byde på. Med fodboldklubber som Real Madrid, Barcelona, Atlético de Madrid, Valencia og mange andre gode hold, er Liga BBVA for alvor en af de bedste fodbold ligaer i verden. Spansk fodbold er kendt for at tiltrække nogle af verdens bedste fodboldspillere – på skrivende stund spiller både Gareth Bale, Christiano Ronaldo og Messi for henholdsvis Real Madrid og Barcelona, der er de to mest populære klubber i den spanske liga.

Du kan sagtens lave billige fodboldrejser til Spanien, hvis du følger de guides der er at finde herinde på siden. Der står blandt andet beskrevet hvordan man skaffer fodboldbilletter til kampene du gerne vil se, hvordan man finder billige og gode hoteller i Spanien, hvordan man kommer billigst dertil (med fly, bil, tog, osv.) og generelle råd til fodboldrejser til Spanien. Hvis du følger vores guides, så kan du tage på fodboldrejser til Spanien, billigt og nemt.

Real Madrid er en af de klubber i verden, der har flest fans - både i Spanien, men især også af resten af verden. Klubben har nogle af verdens bedste fodboldspillere på lønningslisten, her i blandt Christiano Ronaldo og Gareth Bale, der begge er nogle af verdens dyreste fodboldspillere. Real Madrid spiller deres hjemmekampe på det mægtige stadion Santiago Bernabéu, hvor der er plads til over 85.000 tilskuere. Det er en helt unik oplevelse, at se Real Madrid spille på hjemmebane, og en fodboldrejse til Madrid skal opleves, hvis man er tilhænger af klubben.

Fodboldrejser til Real Madrid
Barcelona er, ligesom Real Madrid, en af de klubber i verden med flest fans - især i Danmark er klubben vildt populær, hvilket blandt andet skyldes klubbens fantastiske spillespil, som er attraktiv og spændende at se på. Det er en helt unik oplevelse, at tage på fodboldrejser til Barcelona, hvilket blandt andet skyldes den fantastiske atmosfære der er på stadionet, når klubben spiller på hjemmebane. Camp Nou, hvor der er plads til over 98.000 tilskuere, danner de perfekte kulisser til en fodboldrejse som du aldrig glemmer.

Fodboldrejser til Barcelona
Valencia er en af de klubber i Spanien, der altid har været med i toppen og i kampen om at vinde Primera Division. Valencia, der er den tredjestørste by i Spanien, er også kendt for at være den tredjestrøste fodboldklub i Spanien, efter mange sæsoner hvor klubben er endt på tredjepladsen lige efter Barcelona og Real Madrid. Men selvom det er længe siden at Valencia har vundet den spanske liga, så er der absolut tale om en klub, hvor man kan lave nogle spændende fodboldrejser til.

Fodboldrejser til Valencia C.F.

Selvom du på nuværende tidspunkt ikke kan finde guides til alle spanske klubber på BoldRejser.dk, så kan du bruge de guides der er, som inspiration til andre spanske klubber. Du kan også finde inspiration til vores guides omkring fodboldrejser til England, Frankrig, Italien og Tyskland.

En tanke om “Fodboldrejser til Spanien

Der er lukket for kommentarer.