Anmeldelse af Viagogo – en detaljeret anmeldelse af billet platformen

Viagogo

Viagogo er kendt for at være en stor og veletableret billet platform, hvor folk kan købe og sælge billetter til alverdens arrangementer – her i blandt til fodboldkampe. Man kan købe billetter til en lang række af fodboldkampe, og det er der mange fodboldrejsere, der nyder godt af. Man kan nemlig ofte finde billetter til udsolgte kampe, som bliver solgt af andre billetkøbere, der måske alligevel ikke kan dukke op til kampen – hvilket har skabt mange gode oplevelser. Faktisk, så er det en meget nobelt koncept, at billetter ikke går til spilde, men i stedet bliver solgt videre og brugt af andre personer.

Men når det så er sagt, så er der mange, der mener, at de har oplevet problemer med den store platform. Største delen af disse ‘problemer’ består af, at deres kunder mener, at de er blevet snydt, fordi de har betalt en pris for en billet, som de har købt af en anden person – og at denne pris måske ikke stemmer overens med den pris, som sælgeren har købt billetten til. Men samtidig er der også mange, der giver positiv respons til den internationale platform. Så meninger er delte, og platformen har tidligere været meget omdiskureteret.

Mine erfaringer med Viagogo

IMG_2231
Man modtager ofte billetter fra Viagogo i en kuvert, ligesom på dette billede.

Jeg har brugt Viagogo en del gange efterhånden, til at bestille fodbold billetter, og jeg har kun positive ting, at sige om mine oplevelser. Jeg har prøvet, at betale lidt mere for billetter der igennem, end hvis jeg havde købt dem direkte fra klubbens egne billet kontoret – men jeg har til gengæld fået billetter til udsolgte kampe, som har medført nogle kæmpe oplevelser for mig.

Til nogle kampe, har jeg modtaget e-billetter, tilsendt til min email efter købet, hvilket har været helt smertefri og været nogle gode oplevelser. I andre tilfælde har jeg fået tilsendt billetterne, da de har været fysiske billetter, udprintet af klubbens eget billetkontor. Det har også gået helt fint – men har dog medført et mindre forsendelsesgebyr, hvilket dog ikke har sprunget mit budget.

 

Viagogo's garanti
Viagogo’s garanti er imponerende og omfattende, og den har resulteret i, at jeg er tryg ved at købe billetter igennem platformen.

Du bliver dækket ind af deres garanti, så hvis der opstår problemer, så får du dine penge retur eller tilbudt en anden løsning. Jeg har lagt et billede op af deres garanti, så du kan læse, hvad den dækker.

Viagogo – svindel eller ej?

Man kan hurtigt finde en god del mennesker, der vil fortælle dig, at Viagogo er en svindlende virksomhed, som du skal holde dig langt væk fra. Som mener, at Viagogo har snydt dem, og bør betale penge tilbage til dem, selvom at det sjældent er sagen, at de rent faktisk er blevet snydt. Som tidligere beskrevet i artiklen, så mener de fleste, at de er blevet snydt, fordi prisen ikke stemmer overens med billetens reelle værdi. Det er en meget hård antagelse, at føle sig snydt for noget, som man burde være klar over. Viagogo gør  nemlig rigtig meget, for at informere deres besøgende om, at prisen bliver bestemt af sælgeren og kan variere meget ud fra den reelle pris.

Dette er at finde på Viagogos hjemmeside.
Dette er at finde klart og tydligt på Viagogos hjemmeside. Billedet er taget direkte fra deres hjemmeside.

 

 

 

 

 

 

Man kan derfor hurtigt konstatere, at man altså bliver ordenligt informeret, hvis man blot holder øjnene åbne og læser det, der står skrevet. Der bliver klart og tydeligt skrevet, at priserne bliver fastsat af sælgeren, og at den derfor kan være både under og over billettens oprindelige værdi.

Hvorvidt billetpriserne på Viagogo er for dyre eller for billige, er svært at vurdere. Det varerer meget fra kamp til kamp, alt efter hvor stort udbudet er og hvor stor en efterspørgsel der er, for at se den kamp.

Så min vurdering af konceptet er, at det er helt fint og ganske troværdigt. Du bør trygt kunne købe billetter der igennem, og få adgang til en verden af spændende arrangementer. Jeg håber, at denne anmeldelse af Viagogo har været brugbar for dig.