Kategoriarkiv: Uncategorized

Ny funktion: Spar tid og penge, når du skal på fodboldrejser.

I løbet af de seneste par måneder har BoldRejser.dk haft flere besøgende end nogensinde før, hvilket naturligvis er helt fantastisk. Vi har nået en ny milepæl, som er, at vi nu har over 10.000 sidevisninger om måneden, hvilket vi er ganske stolte af taget i betragtning af hjemmesidens relativt korte levealder (den blev sat i værk i August 2013). Flere og flere danske fodboldfans følger vores guides, hvilket har sparet dem tusindevis af kroner og skabt fundamentet for nogle vildt gode fodbold oplevelser. Vi har modtaget positiv feedback fra mange af de personer, der har vores guides og valgt at dele deres oplevelser med os.

Overordnet set er BoldRejser.dk inde i en udvikling, der vist kun kan kategoriseres som ganske positiv. Det har givet os et mentalt overskud til at begynde at tænke kreativt og se på, hvordan vi ellers kan lave nogle seje ydelser, der kan være med til at give jer endnu billigere og bedre fodboldrejser. Efter flere gode idéer er den nye funktion, der nu er ved at blive afprøvet her på hjemmesiden, en “indhent tilbud på fodboldrejser”-funktion. Det vil sige, at du kan beskrive den fodboldrejse, du gerne vil på, og så modtager du 3 tilbud fra både rejsebureauer og andre udbydere, der kan levere din fodboldrejse-idé. Det er ganske simpelt, men det vil spare dig både tid og penge.

Den er pt. i prøve fasen, og det er 100% uforpligtende at indhente tilbud igennem den – du kan altså sagtens sige nej tak til de tilbud, du modtager igennem den.

Pt. er testen lukket ned, da vi har bekræftet, at der er stor interesse for idéen. Nu skal det overvejes, om den skal realiseres.

west ham