Læserberetning: El Clásico på Camp Nou får 5/5 stjerner!

Her på Boldrejser.dk har vi hver måned mange fodboldglade personer, som finder information og nyttig viden om fodboldrejser. Derfor vil vi nu til at smide anmeldelser og beskrivelser af deres rejser op her på siden, så andre kan blive inspireret af disse.

En af disse fodboldglade personer, der har fundet information på denne hjemmeside, er Simon, som for lidt tid siden overværede en misundelsesværdig kamp mellem giganterne FC Barcelona og Real Madrid i en Super Cup-finale.

Simon havde tilsyneladende benyttet sig af Boldrejser.dk med henblik på at finde viden om fodboldrejser til Barcelona. Han var meget glad for den viden og information, han fandt her på hjemmesiden, og derfor kontaktede han os og spurgte, om han ikke måtte skrive en lille beretning om sin rejse med henblik på at inspirere andre fodboldglade personer til at komme af sted og opleve fodbolden, når den er smukkest.

Det gav vi ham selvfølgelig lov til. Derfor vil vi nu give ordet til Simon.

 

En længeventet drengedrøm som endelig gik i opfyldelse

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at det var en drengedrøm af de helt store at komme ned og se Barcelona på hjemmebane spille mod Real Madrid. Derfor var jeg også ovenud spændt før kampen. Mest af alt håbede jeg på en sejr til mit yndlingshold gennem 12-13 år efterhånden.

Da kampstart nærmede sig, og jeg stod i kø til at komme ind på det overdådige og historiske stadion, fik jeg kuldegysninger. Den drengedrøm, som jeg havde haft i så lang tid, var endelig ved at gå i opfyldelse!

Kampen var en af de bedre kampe, hvor FC Barcelona vandt 3-2. Messi scorede bl.a. på straffespark, hvilket fik stadion til at koge helt over. Heldigvis sad jeg bag det mål, hvor Messi scorede – et fantastisk øjeblik, hvor 90.000 fans hyldede Messi på én og samme gang.

Da kampen var slut, sagde jeg til mig selv, at det bestemt ikke var sidste gang, at jeg skulle prøve at overvære et El Clásico. For det var uden tvivl en af de bedste oplevelser i mit liv!

Ekstra plus: Barcelona er en fantastisk by!
Noget, som også gjorde turen til Camp Nou uforglemmelig, var selve byen. Barcelona er en fantastisk by med alt, hvad hjertet begærer. Lækre tapasbarer, stor og flot strand, masser af kultur og ikke mindst en stor kærlighed til fodbolden.

På Boldrejser.dk fandt jeg den information, som jeg havde brug for
Der skal lyde en stor tak til Boldrejser.dk for den gode hjælp jeg fik, inden jeg tog af sted. Pludselig var bestilling af kampbilletter, fly og hotel slet ikke så svært som forventet.

Og selve rejsen forløb fuldstændig gnidningsfrit. Der var styr på tingene og der manglede bestemt ikke noget.

Mit bedste råd til dig, der gerne vil til udlandet og se fodbold
Hvis jeg skal give dig ét godt råd, så vil jeg sige, at du bare skal komme af sted! Og hvad mener jeg så med det? Jo nu skal du høre. Alt for mange ”snakker og snakker” om, at de gerne vil til udlandet og se fodbold, men får aldrig rigtig gjort noget ved det. I stedet for at ønske dig noget materielt i fødselsdagsgave, så tag i stedet at ønske dig en fodboldrejse til Spanien, England, Italien eller et helt fjerde land – det koster ca. det samme!

DU skal tage action og få bestilt nogle billetter. Når først du sidder på stadion og oplever den fantastiske stemning, der eksisterer, så vil du ikke fortryde det! Så mit råd er: KOM AF STED!

Vi siger tak for beretningen til Simon, der selv driver hjemmesiden bedreboligliv.dk, og vi håber, at der er flere, der, ligesom Simon, har brugt boldrejser.dk til at finde informationer omkring fodboldrejser i det hele taget.