Fodboldrejser til Schalke 04

Fodboldrejser FC Schalke 04

FC Schalke 04 er den legendariske fodboldklub fra Schalke, der altså er at finde i Gelsenkirchenområdet i Tyskland. Den store fodboldklub har altid været med i toppen af tysk fodbold og anses som værende en af de mest succesfulde tyske klubber igennem tiderne. I Danmark er Schalke også særdeles populær – her findes utallige fanklubber med udgangspunkt i fodboldklubben, og klubben nyder generelt godt af at have mange danske supportere, der støtter klubben. Klubbens kæmpe popularitet i Danmark skyldes blandt andet, at klubben har haft mange store danske fodboldspillere på holdlisten i løbet af årerne, her i blandt Ebbe Sand, Christian Poulsen og Søren Larsen, der alle har tørnet ud for de blå klædte.

Du får en fantastisk oplevelse ved at tage på en fodboldrejse til Schalke 04. Du kommer til at opleve en af verdens største fodboldklubber spille for øjnene af dig, og du vil mærke den helt unikke stemning, der er på Veltins-Arena, når Schalke spiller. Din fodboldrejse bliver billig, hvis du følger denne guide og planlægger turen ved brug af de platforme/rejsebureauer, som vi henviser til.

Køb billetter til Schalke 04

Din fantastiske fodboldrejse til Schalke 04 starter med, at du finder en kamp du gerne vil se. Du finder deres kampprogram på deres hjemmeside, men du kan også springe det led over og hoppe direkte videre til et rejsebureau/en billetsælger, hvor du kan se hvilke kampe, du kan købe billetter til. Du kan trygt købe billetter igennem disse hjemmesider, da du bliver dækket med alverdens gode garantier der inde, så du ikke risikerer at blive snydt på nogen måde.

Bestil igennem rejsebureau: Ved rejsebureauerne nedenfor finder du billige billetter til den Schalke kamp, du gerne vil se. Du finder både billetter til Schalkes Bundesliga kampe, Pokal kampe og Champions League kampe – udvalget er som regel kæmpe.  Men husk, at jo hurtigere du bestiller dine billetter, jo større et udvalg har du – så du selv kan bestemme, hvor du gerne vil sidde på stadion og nyde kampen. Køb dine billetter med det samme – så bliver du ikke skuffet, hvis der bliver udsolgt til kampen, før at du har købt dine billetter.

Besøg Fodboldtravel.dk og find billetter her

Bestil hos Schalkes billetkontor (advarsel: kan være svært): Såfremt du har mod på det, så kan du forsøge at bestille billetter igennem Schalkes eget billetkontor, som du finder her. Herinde kan du også købe billetter til de fleste Schalke 04 kampe, men det skal dog siges, at du måske vil få svært ved at få billetter til top kampene – såsom de store Champions League kampe og kampe imod andre tyske klubber såsom Bayern München og Dortmund.

Hotel i Schalke

Når du har købt billetter til fodbold kampen, så skal du også finde et passende hotel. Det kan du enten gøre selv eller lade et rejsebureau gøre for dig.

Book igennem rejsebureau: Ved mange rejsebureauer kan du tilvælge hotel, når du bestiller din fodboldrejse – dette er ofte en nem og god løsning, da du så modtager billetterne på det hotel, du skal bo på under din fodboldrejse.

Book selv: Hvis du hellere vil booke hotel selv, kan du booke igennem hotels.com, der er en platform med et kæmpe udvalg af hoteller i alle ender af verden – så du kan hurtigt finde frem til det hotel, der passer til din fodboldrejse. Det er en god idé, at bestille hotel i god tid også, så du kan spare penge og sikre dig et godt og billigt værelse til din fodboldrejse. Uanset hvilken standard og pris klasse du leder efter hotel i, så finder du det med garanti på Hotels.com.

Søg efter hotel her

Transport til Schalke

Der findes mange måder at komme frem til Schalke på. Du kan vælge i mellem at rejse med fly eller køre i bilen der ned. Du kan naturligvis også cykle eller gå der til – men det er oftest ikke at foretrække. Du kan se en lille oversigt neden under, der viser dig hvilke gode muligheder du har, for at transportere dig til Schalke for at se fodbold på højeste niveau.

Med fly: Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil rejse med fly til Schalke, så er Skyscanner den bedste løsning for dig. Der inde finder du gode og billige flyrejser, der passer til din fodboldrejse til Schalke. Find dine flybilletter inde på Skyscanner igennem den grønne knap.

Søg efter flybilletter her

Med bil: Hvis du gerne vil køre i bil til Schalke, så kan det sagtens lade sig gøre. Det tager under 5 timer fra grænsen mellem Danmark og Tyskland for at nå frem til byen, hvor du kan opleve fantastisk fodbold.

Jeg håber, at du får en fantastisk fodboldrejse til Schalke og at du følger guiden her inde, så du kommer billigt af sted.