Fodboldrejser til Hertha Berlin

Fodboldrejser til Hertha BerlinBerlin er en af de mest populære byer i Europa for tiden – og det er den, med god grund. Byen har nemlig utrolig meget at byde på, og heldigvis for os fodbold fans har den også en fantastisk fodboldhold, der er en god oplevelse at se. Hertha Berlin spiller på det kæmpe store, og helt unikke, fodboldstadion, Oplympiastadion, hvor der er plads til hele 77.000 tilskuere. Stadionet har en spændende historie i sig selv, så du kan også bruge tid på at se stadionet før din kamp, uden at det ville være en kedelig oplevelse.

Billetter til Berlins kampe

Når du skal købe billetter til Berlins hjemmebane kampe, så er det en god idé at købe dem via Hertha Berlins eget billetkontor, som du finder her. Til langt største delen af Hertha Berlins kampe vil du kunne købe billetter igennem deres eget billetkontor, men imod de store hold som Dortmund og Bayern München kan det godt blive en smule mere usandsynligt – men det skifter meget, og da de jo spiller på et ganske stort stadion, er der altid mange pladser, der skal fyldes ud.

Transport til Berlin

Du kan komme til Berlin relativt nemt, uanset hvordan du foretrækker at rejse. Du kan taget toget dertil ret billigt (du kan læse mere på DSB’s hjemmeside her, hvis du er interesseret i, at rejse med tog til Berlin). Hvis du har adgang til en bil, så kan du også sagtens køre til Berlin – byen ligger ikke langt fra den danske grænse, så det er helt klart også en god mulighed, hvis du har bil og mulighed for selv at køre dertil. Du kan også flyve dertil – du kan bruge skyscanner til at finde ud af, om der er nogle flybilletter til rådighed, når du gerne vil på din fodboldrejse til Berlin. Skyscanner er et rigtig smart værktøj, der gør det nemt for dig, at finde frem til billige flyrejser hurtigt og nemt.

Søg efter flybilletter her

Hotel i Berlin

Der er mange gode muligheder, for at bo billigt i Berlin, når du skal på din fodboldrejse dertil. Det er en stor by, hvor der er et stort udvalg af hoteller, så du kan sagtens finde frem til et billigt hotel, hvor du samtidig får hvad du ønsker. Når jeg skal finde hoteller til mine fodboldrejser til Berlin, så plejer jeg at bruge Hotels.com, da det giver et komplet overblik over hvilke hoteller, der har ledige værelser i den periode jeg gerne vil afsted.

Søg efter hotel her