Fodboldrejser til Hamborg

Fodboldrejser til HamborgHamborg er en af de destinationer, flest danskere tager til for at se fodbold. Det er en by, der for alvor har taget danske fodboldrejsere med hjertet – både på grund af byens beliggenhed, der er oplagt for danskere at rejse til, men også fordi at HSV for alvor har et fodboldhold, der er en oplevelse at se. De spiller deres hjemmekampe på et fantastisk stadion (Imtech Arena), som der har nogle af de nyeste og bedste faciliteter – det er en helt utrolig oplevelse at se fodbold her, og du vil ikke blive skuffet, hvis du vælger at tage på en fodboldrejse til Hamborg.

Fodboldrejser til Hamborg er ganske nemme at arrangere, og du kan sagtens tage afsted på en weekend tur dertil, og stadig få en god oplevelse – samtidig med at du har  rigeligt med tid til at opleve den nordtyske by.

Billetter til HSV

HSV spiller deres hjemmebane kampe på et imponernede stort stadion, hvor det ofte er muligt at få fine billetter til. Måden, hvorpå jeg køber billetter, er enten ved at bruge deres online billetkontor til at finde billetter til den kamp, jeg gerne vil ind og se, eller ved at booke igennem et rejsebureau.

Bestil igennem rejsebureau: Da HSV er en ret populær klub blandt danskere, findes der en håndfuld gode rejsebureauer, der har valgt at sælge fodboldrejser til klubbens kampe. Du kan blandt andet besøgende og booke igennem følgende rejsebureauer, der plejer at sælge billetter og rejser til HSV’s kampe.

Rejsebureauer 
Olka ExpressSe priser her

Bestil hos HSV’s billetkontor: HSV’s eget billetkontor vil nok være det billigste sted at købe billetter, men nok også samtidig det sværeste – du besøger det her. Når du kommer ind på hjemmesiden, vil du umiddelbart kunne se, hvilke kampe du kan købe billetter til (hvilket dog kan være en smule begrænset, selvom du er ude i god tid, da det kan være svært at få billetter direkte fra deres hjemmeside). Men når du ankommer til siden, kan du ændre sproget til eksempelvis engelsk i det øverste højre hjørne, hvis du har nemmere ved et andet sprog end tysk.

Billigt hotel i Hamborg

Du skal også meget gerne have et sted at sove, når din fodboldrejse til Hamborg bliver en realitet – du kan naturligvis også droppe det, og køre frem og tilbage på en dag, men Hamborg er en populær storby, så du kan sagtens få en rigtig god weekend der. Hvis du vælger at tage et par nætter i byen, så kan jeg foreslå dig at finde dit hotel igennem Hotels.com, der giver dig adgang til et hav af gode og billige hoteller, eller at bestille hotel sammen med din fodboldrejse igennem et rejsebureau.

Book igennem rejsebureau: Hvis din planlægger din fodboldrejse igennem et rejsebureau, så kan du ofte bestille hotel med i pakken, så det hele bliver bestilt sammen. Dette vil i mange tilfælde også betyde, at dine fodboldbilletter vil blive leveret til dig på det hotel, rejsebureauet booker for dig, hvilket nogle rejsende foretrækker.

Book selv: Det er relativt nemt at finde et godt og billigt hotel selv, hvis du foretrækker selv at have kontrol over denne del af din rejse. Her kan hjemmesider som hotels.com bruges, der giver adgang til et hav af gode hoteller over hele verden.

Søg efter hotel i Hamborg her

Transport til Hamborg

Det er relativt nemt at komme til Hamborg, hvis man har en bil og gider at køre i et par timer. Det kræver faktisk ikke mere end det for at komme til Hamborg og se topfodbold – så hvis du går og leger med tanken om en fodboldrejse til Hamborg, så kan jeg kun foreslå dig at kaste dig ud i det. Hvis du ingen bil har, så kan du nemt tage toget til Hamborg. Det er ganske billigt, og det tager ikke lang tid. Du kan læse mere om togture til Hamborg på DSB’s hjemmeside her. Du kan også flyve dertil, hvis du foretrækker det – du kan tjekke flypriser og rejser ved at søge på Skyscanner, som den grønne knap henviser dig til.

Søg efter flybilletter her

Danskere er generelt glade for at tage på fodboldrejser til Tyskland. Også Bayern Munchen, Berlin og Dortmund er blandt de populære destinationer, som danskere ofte rejser til igennem boldrejser.dk.

Like os på Facebook, så du ikke går glip af tilbud på fodboldrejser til Hamborg.