Fodboldrejser til Borussia Dortmund

Fodboldrejser til DortmundFodboldrejser til Borussia Dortmund er en helt unik og fantastisk oplevelse, som jeg helt klart vil foreslå dig at kaste dig ud i, hvis du elsker fodbold og gerne vil have en fodbold oplevelse i særklasse. Dortmund er en af de klubber i Europa, der har den bedste fan kultur – de er kendt for deres kæmpe tifoer (især fra gule væg) og for næsten altid at fylde deres stadion ud, når Borussia Dortmund spiller på deres kæmpe hjemmebane.

På Dortmunds hjemmebane stadion, Westfalenstadion, er der plads til intet mindre end 80.000 fans, hvilket skaber en helt unik kulisse for deres hjemmekampe. Deres fans er kendte for at skabe en stemning, og når man har oplevet en kamp på Westfalenstadion, kan man forstå hvorfor.

Billetter til Dortmunds kampe

Dortmund spiller, som tidligere nævnt, på et stort stadion, der er en fantastisk oplevelse at besøge – så der er oftest fine muligheder for, at du kan skaffe dig et par billetter til den kamp, du gerne vil ind at se på din fodboldrejse. Dog skal det nævnes, at Dortmunds hjemmebane kampe er ret eftertragtede, så det kan til tider være svært at købe direkte fra deres eget billetkontor – især imod de store modstandere som Bayern Münche og Schalke osv. Derfor kan det også være en god idé at overveje at booke rejsen igennem et rejsebureau, der udbyder fodboldrejser. Du kan blandt andet booke fodboldrejser til Dortmund ved følgende danske rejsebureauer:

Rejsebureauer 
Fodboldtravel.dkSe priser her
Olka ExpressSe priser her

Hotel i Dortmund

Når du skal på din fodboldrejse til Dortmund, så er det en god idé at booke et hotel hjemmefra, så du er sikker på, at du/i har et sted at sove, når kampen er slut og i har drukket aftenens sidste øl. Det kan sagtens lade sig gøre at finde et godt og billigt hotel i Dortmund – uanset om du gerne vi bo helt centralt eller tæt på stadion, og uanset om i vil booke selv eller gøre det som en del af en fodboldrejse, der er blevet booket hos et rejsebureau.

Book igennem rejsebureau: Nogle af de fodboldrejsebureauer, der udbyder rejser til Dortmunds kampe, tilbyder ofte også hotelovernatning sammen med kampbilletterne. De plejer ofte at have kontakter til hoteller, der har gode beliggenheder i forhold til stadion og passer godt i forbindelse med en fodboldrejse.

Book selv: Hotels.com har et stort udvalg af hoteller i Dortmund, så jeg kan foreslå dig at bruge den platform til at finde dit hotel. Derpå kan du sortere ud fra pris og beliggenhed i Dortmund, så du hurtigt kan finde et godt sted at bo, under din fodboldrejse til Dortmund.

Søg efter hotel i Dortmund her

Transport til Dortmund

Når danskere tager på fodboldrejser til Dortmund, så plejer største delen af danskerne at køre dertil. Dette skyldes, at Tyskland er et naboland med Danmark, og at det er ganske nemt at køre til Dortmund, hvis man blot har en bil til rådighed og tid til at køre dertil, hvilket ofte tager længere tid, end hvis man flyver. Hvis du dog foretrækker at flyve, så er der en række forbindelser fra Danmark, der kan få dig hurtigt til Dortmund. Du kan se flyrejser og priser på Skyscanner, som er en platform designet til at give dig det perfekte overblik over relevante flyrejser til den destination, du ønsker.

Søg efter flybilletter her

Dortmund er et af de hold i Tyskland, som der er fleste danskere der planlægger fodboldrejser til hvert år. I Spanien rejser de fleste danskere på fodboldrejser til Real Madrid, Barcelona eller Valencia. Uanset hvor din fodboldrejse fører dig hen, så bliver den sikkert en fantastisk oplevelse.

Du kan også købe billetterne til Dortmunds kampe direkte fra deres eget billetkontor, som du finder via dette link. Det skal dog bemærkes, at der kun tales tysk på deres eget billetkontor – på Viagogo er det på engelsk.

Like os på Facebook – så går du ikke glip af gode fodboldrejse tilbud!