Fodboldrejser til Bayern München

Fodboldrejser til Bayern MünchenBayern München er en af de største tyske fodboldklubber igennem tiderne, og klubben har efterhånden vundet alt hvad der er at vinde i Europa – inklusiv Champions League, som klubben har vundet med hjem til det Sydtyske, hvor klubben hører hjemme, flere gange. Bayern München har en stjernespækket trup, der indeholder nogle af de største profiler i moderne fodbold – her i blandt Arjen Robben, Mario Götze og Franck Ribéry, der alle 3 anses som værende nogle af de bedste fodboldspillere i Europa.

Det er en stor oplevelse, at se Bayern München spille på deres imponerende store hjemmebane Allianz Arena, hvor der er plads til hele 71.000 fans. Det nye stadion har en imponerende facade, og selve turen ind på stadion er en helt unik oplvelse i sig selv.

Fodboldbilletter til Bayern Münchens hjemmebane og udebane kampe

Bayern München har en kæmpe fanskare, og der er altid stor rift om billetterne til deres hjemmebane kampe – og det er med god grund. Bayern München spiller nemlig stort set altid top attraktivt fodbold, og det er en unik og fantastisk oplevelse at opleve dem hjemme på Allianz Arena. Når man skal købe billetter til deres hjemmebane kampe, foregår det (for mit vedkommende) enten igennem et rejsebureau, der sælger fodboldrejser til deres kampe, eller igennem deres eget billetkontor, der dog kan være lidt svære at skaffe billetter igennem.

Bestil igennem rejsebureau: Mange danskere, der tager på fodboldrejser, foretrækker at bestille igennem rejsebureauer, da man så bl.a. er 100% sikker på at få en officiel billet til den kamp, man gerne vil se, og da man lader bureauet stå for alt det tidskrævende arbejde. De kan ofte også tilbyder billetter til kampe, der ellers er svære at få fingrene i. Rejsebureauerne i følgende tabel udbyder ofte fodboldrejser til Bayern Münchens kampe.

Rejsebureauer 
Fodboldtravel.dkSe priser her
Olka ExpressSe priser her

Bestil hos klubbens eget billetkontor: Det kan nogle gange lade sig gøre at skaffe billetter igennem Bayern Münchens eget billetkontor, men det afhænger meget af modstanden og derfor også om efterspørgslen på den kamp, du gerne vil se. Deres eget billetkontor finder du her.

Transport til München

Der er mange muligheder for at komme til München, for at opleve en unik fodboldrejse, uanset hvordan du foretrækker at rejse. Du kan sagtens køre dertil i bil, hvis du har mod på at køre et par timer dertil – det tager cirka 10 timer i bil, så det kan sagtens lade sig gøre, hvis du har afsat en dag eller en nat til at køre dertil. Du kan også tage toget dertil, hvis det passer dig bedre – du kan læse mere om det på DSB’s hjemmeside her. Hvis du gerne vil hurtigt dertil, og spare transport tiden, så kan du også sagtens flyve derned. Du kan finde passende flybilletter til din fodboldrejse til München på Skyscanner, der gør det nemt at finde billige og gode flybilletter til blandt andet fodboldrejser.

Søg efter flybilletter her

Hotel i München

München er en ret stor by, og en ganske attraktiv by at besøge, både for danskere, men også for mange andre europæere. Dette skyldes, at byen har rigtigt meget at byde på, så det er en rigtig fed destination at arrangere fodboldrejser til.

Book igennem rejsebureau: Mange af de rejsebureauer, der udbyder rejser til Bayern München, tilbyder ofte hoteller med i pakken, hvilket mange rejsende gør brug af. Dette er ofte for nemhedens skyld, men det kan også være fordi, at rejsebureauerne ofte har kontakt til nogle gode hoteller med fordeleagtige placeringer og forhold i forbindelse med at skulle se fodbold i byen.

Book selv: Når jeg finder hoteller til mine fodboldrejser til Bayern München selv, og generelt til alle fodboldrejser jeg planlægger selv, så bruger jeg Hotels.com, der er en fantastisk platform til at finde hoteller. De har et kæmpe udvalg af hoteller, der passer til alle prisklasser – så du går ikke forgæves, hvis du forsøger at finde dit hotel der igennem.

Søg efter hotel i München her

Bayern München er blot en af de tyske fodboldklubber, som danskere er vilde med at rejse på fodboldrejser til. Se eksempelvis også vores guide omkring fodboldrejser til Borussia Dortmund, Hamborg og Hertha Berlin, der også tiltrækker mange danskere, år efter år.