Fodboldrejser til Tyskland

Fodboldrejser til Tyskland er en meget populær ting blandt danskere – dette skyldes både at Tyskland har en geografisk position, der betyder, at vi hurtigt kan komme dertil, men det skyldes absolut også, at tysk fodbold er noget af det bedste fodbold, Europa har at byde på. Især de seneste par år er Tyskland for alvor tilbage i toppen af europæisk fodbold, blandt andet efter Champions League finalen i 2013, der bestod af de to tyske storklubber Borussia Dortmund og Bayern München.

Der er også mange danskere, som har favoritklubber i Tyskland – især er der mange danskere der holder med HSV, der hører hjemme få timer fra grænsen mellem Danmark og Tyskland, hvilket gør det til en særdeles attraktiv fodboldrejse destination. HSV er dog langt fra den eneste tyske klub, der er populær blandt danskere – man kan nævne en række interessante fodboldklubber i Tyskland, og herunder finder du guides til hvordan, du laver fodboldrejser til Tyskland.

Hamburger Sport Verein er nok den klub i Tyskland, som der har flest danske fans. Hamborg ligger få timer fra Danmark, og det er en oplagt mulighed for danskere, for at se fodbold på højeste klasse, grundet den korte afstand. Den tyske klub har legendariske fodboldspillere som Rafael van der Vaart og Heiko Westermann på holdet, og deres hjemmebane bliver spillet på det imponerende Imtech Arena, med plads til næsten 57.000 tilskuere.

Fodboldrejser til Hamborg
Borussia Dortmund er en legendarisk fodboldklub, der blandt andet er kendt for den unikke og spektakulære atmosfære klubbens fans skaber, når Dortmund spiller på deres store hjemmebane Westfalenstadion, hvor der er plads til lige over 80.000 tilskuere. Det er en enestestående oplevelse at tage på en fodboldrejse til Borussia Dortmund, der har en af de sejeste fan kulture i Europæisk fodbold.

Fodboldrejser til Borussia Dortmund
Bayern München er svære at glemme, når man snakker om tysk, eller i det hele tage europæisk, fodbold. Klubben har vundet alt, hvad der er værd at vinde, de seneste par år, og de har for alvor fået en placering i toppen af europæisk fodbold. Med verdensklasse spillere såsom Arjen Robben, Franck Ribéry og Mario Götze, ligger en fodboldrejse til München for alvor op til en fantastisk fodboldoplevelse.

Fodboldrejser til Bayern München
Hertha Berlin er, efter et par år med meget nedtur, på vej tilbage på rette spor. Klubben med beliggenhed i den tyske hovedstad Berlin, er kommet tilbage til toppen af tysk fodbold og spiller med i toppen af Bundesligaen, hvor de er med i kampen om europæiske pladser. De spiller deres hjemmebane kampe på det legendariske Olympiastadion, hvor der er plads til intet mindre end 74.000 tilskuere.

Fodboldrejser til Hertha Berlin
Schalke 04 er en af de mest populære tyske fodboldklubber blandt danske fodbold fans, og det skyldes blandt andet deres fantastiske fodboldstil og de mange danske fodboldspillere, der har spillet i klubben i løben af tiden. Ebbe Sand, Christian Poulsen og Søren Larsen er blandt de danskere der alle har tørnet ud for den berømte fodboldklub - lær hvordan man laver billige fodboldrejser dertil i vores guide.

Fodboldrejser til Schalke

Fodboldrejser til Tyskland er ofte helt fantastiske – det har mine i hvert fald været, så jeg kan kun foreslå dig at kaste dig ud i at planlægge din egen tur, hvis du har mod på det. Hvis du bruger de guides, du kan finde her inde som inspiration, så er det nemt at planlægge den perfekte fodboldrejse. Du kan naturligvis også kaste dig ud i at lave fodboldrejser til andre destinationer, hvis du er eksempelvis hellere vil på fodboldrejser til England eller Frankrig i stedet.