Fodboldrejser til Paris Saint-Germain

Fodboldrejser til PSG

Paris er en af Europas smukkeste byer – kvinderne elsker at blive taget med dertil, og i mange år har mændende set til, imens deres ægtefæller euforisk har brugt penge i diverse dyre butikker, imens mændende sukkende har set til. Men Paris er ikke længere en by, som kun kvinderne drømmer om at komme til. Det har Cavani, Ibrahimovic og resten af det stjernespækkede PSG mandskab lavet helt om på.

Paris er blevet en fodboldby, der for alvor er blevet en fodboldrejse værdig – og du kan sagtens slå to fluer med et smæk ved at tage kæresten med og lade hende rende rundt i alverdens butikker, imens du sidder på Parc des Princes og nyder en fodboldkamp i verdensklasse. Det er nemlig Paris klubbens hjemmebane, hvor der er plads til godt 49.000 tilskuere.

Fodboldbilletter til PSG

Det første du skal have styr på, når du planlægger din fodboldrejse til Paris, det er billetterne til kampen du gerne vil ind og se. Her har du flere valgmuligheder: enten kan du booke din fodboldrejse igennem et dansk rejsebureau, der udbyder fodboldrejser til Paris, eller prøve selv at bestille billetter igennem PSG’s billetkontor.

Book igennem rejsebureau: Hvis du vælger at booke din rejse igennem et rejsebureau, så vil du ofte opleve, at det er en nemmere måde at planlægge din rejse på, end ved at gøre det selv. Her hos boldrejser foreslår vi at booke igennem et af følgende rejsebureauer:

Rejsebureauer 
Fodboldtravel.dkSe priser her
Olka ExpressSe priser her

Book hos PSG’s billetkontor (advarsel: kan være svært): Du kan også prøve at booke billetter til deres kampe igennem deres eget billetkontor, hvilket dog kan være en smule mere besværgerligt – især hvis du gerne vil se dem spille imod et andet tophold. Du finder deres billetkontor her.

Transport (bil/fly/tog?) til Paris

Den perfekte fodboldrejse til PSG kræver naturligvis, at du kommer frem til Paris. Dette kan gøres på mange forskellige måder, alt afhængig af, hvordan du foretrækker at rejse. Du kan sagtens køre til Paris fra Danmark, men du kan dog godt forvente, at det kommer til at tage en del timer bag rattet. Så det bliver nok ikke en kort fodboldrejse til Paris du skal se frem til, hvis du skal bruge 2 af dagene på at køre fra og tilbage.

Hvis du vælger at flyve til Paris, hvilket jeg helt klart vil foreslå, så har du mulighed for at være mere fleksibel angående din fodboldrejse. Når jeg skal finde gode flybilletter, plejer jeg at bruge Skyscanner, som der gør det nemt og hurtigt at finde frem til gode billetter, der passer til det tidspunkt, du gerne vil afsted på. Det er ganske simpelt, og du kan allerede nu begynde at prøve at se, om du kan finde nogle tidspunkter, der passer til den kamp, du gerne vil se PSG spille.

Søg efter flybilletter her

Hotel i Paris

Som du nok ved, så er Paris en ganske stor by, hvilket betyder, at det er ganske nemt at finde et ledigt hotel i den periode, hvor din fodboldrejse finder sted. En fantastisk nem måde, at finde det perfekte hotel i Paris på, som også gør at du kan finde frem til det billigste og bedste hotel, er ved at bruge Hotels.com til at finde frem til det perfekte hotel.

Hotels.com er den faste hotelsøgemaskine, der bliver brugt her inde på BoldRejser.dk. Dette skyldes, at hjemmesiden har et kæmpe udvalg af hoteller, at den gør det nemt at finde frem til det perfekte hotel, og at hjemmesiden er pålidelig og troværdig. Du finder hurtigt det perfekte hotel derpå, der passer til dit budget.

Søg efter hotel i Paris her

Transport og gode råd

Med mindre du har cirka en uge sat af til din fodboldrejse, så kan det oftest bedst betale sig at flyve til Paris. Når du er kommet frem til Paris, så er det en god idé at danne sig et overblik over, hvordan du kommer frem til Parc des Princes, når du skal se fodbold. Dette er ganske nemt, og på kamp dagen vil du have nemt ved at se hvor folk, klædt i PSG farver, søger hen.

Danskere er generelt vilde med at rejse på fodboldrejser til Paris. Dette skyldes blandt andet, at der er mange fede oplevelser i Paris, ud over fodbold i sig selv. Du kan læse mere om diverse gode seværdigheder i Paris her på Politiken og her på Paris.dk, der begge er gode guides.  Der er også mange danskere, der hvert år drager på fodboldrejser til Barcelona, Juventus og Bayern München, som alle er tophold i Europa. Der findes guides til fodboldrejser til de fleste store fodboldklubber her inde, så kig dig omkring og få en fantastisk fodboldrejse.