Fodboldrejser til Marseille

Fodboldrejser til MarseilleFodboldrejser til Marseille skuffer sjældent. Oplev en af Frankrigs mest succesfulde klubber igennem tiderne, på et af de mest unikke fodboldstadions i verden – nemlig det smukke Stade Vélodrome, hvor der er plads til cirka 60.000 fans. Det er altid en fantastisk oplevelse at tage til Sydfrankrig og se drengene fra Marseille spille fantastisk fodbold, så en fodboldrejse dertil er absolut værd at overveje – byen i sig selv er også fantastisk, og vejret i Sydfrankrig plejer heller ikke at være noget at klage over når man kommer fra det danske. Hvis du følger denne guide, kommer du hurtigt til at finde ud af, hvor nemt det er, at planlægge fodboldrejser til Marseille.

Køb billetter til Marseille

Marseille spiller, som tidligere nævnt, på Stade Vélodrome, hvor der er plads til cirka 60.000 fodbold glade fans. Der er en helt speciel atmosfære på stadionet, når Marseille tørner ud på hjemmebane, og det er altid en helt unik oplevelse at overvære dette. Når man laver fodboldrejser, så er det generelt en god idé at købe sine billetter til kampen hjemmefra, så man er sikret adgang til kampen, man gerne vil se. Du kan ofte købe billetter til deres kampe direkte igennem deres eget billetkontor, men det afhænger selvfølgelig af modstanderen, de skal spille imod, og efterspørgslen efter billetter til kampen. Du finder Marseilles billetkontor her. 

Flyv til Marseille

Marseille ligger i Sydfrankrig, hvilket gør det til noget af en opgave at komme dertil, hvis du ikke ønsker at gøre brug af fly. Du kan dog sagtens både køre i bil og tog dertil, men det kommer til at tage relativt lang tid med transport, som du kan bruge på noget sjovere, hvis du vælger at flyve dertil. Jeg plejer normalt at bruge en bestemt hjemmeside til at finde de bedste flyrejser, når jeg tager på fodboldrejse – det er Skyscanner. Det er ganske gratis og vildt simpelt at finde frem til priserne og tidspunkter på flyrejser i den periode, din fodboldrejse til finde sted.

Søg efter flybilletter her

Overnat i Marseille

Når du skal til Marseille på din fodboldrejse, så bliver det intet problem, at finde et fint hotel at bo til, til en fair pris. Marseille er en stor by, hvor der er et bredt udvalg af hoteller, og da det er en relativt attraktiv by at rejse til, så er der stor konkurrence i blandt hotellerne, hvilket betyder at priserne er lave.

Når du skal finde hoteller til din fodboldrejse til Marseille, så er det en god idé at bruge Hotels.com, da det gør det nemt for dig, at finde frem til hoteller der passer til dit budget og i den periode, hvor din fodboldrejse skal finde sted. Hotels.com vil jeg til hver en tid foreslå dig at bruge, når du skal finde gode og billige hoteller til dine rejser.

Søg efter hotel i Marseille her

Byen Marseille

Marseille, der er en af de byer i Frankrig, som ligger længst mod syd, er en spændende by, der ofte er et attraktivt turistmål for mange, der gerne vil opleve en fransk by med kant. Byen har cirka 852.000 indbyggere og blev i 2013 gjort til den europæiske kulturhovedstad, hvilket signalerer, at Marseille er en by i udvikling, efter et par år med et svingende omdømme. Du kan læse meget mere om den fantastiske syd-franske by på deres turist informations hjemmeside her, og så er der ellers bare tilbage at ønske dig god rejse.