Fodboldrejser til Lyon

Fodboldrejser til LyonLyon er en af de klubber i Frankrig, der har haft størst succes igennem tiderne. Især efter år 2002 har Lyon for alvor været en af de dominerende hold i den franske Ligue 1, hvor klubben har vundet 7 mesterskaber i træk. Holdet har altid været kendt for at spille spændende fodbold, og det vil mange fodboldeksperter mene, at de stadig gør.

Tag på en fodboldrejse til Lyon og oplev en spændende fodboldkamp på Stade Gerland, hvor der er plads til cirka 41.000 fans – en perfekt kulisse, til en unik fodboldoplevelse, som der sjældent ses bedre end i det franske. Lyon er også en utrolig spændende by, selv uden deres fodboldhold, så det er bestemt ikke en kedelig destination, du kommer til at opleve, når du skal afsted.

Billetter til Lyon

Ja, billetter skal der til, for at din fodboldrejse til Lyon bliver en succes – det er svært at undgå, hvis du gerne vil ind på stadion i hvert fald. Det er heldigvis ganske nemt at købe billetter til Lyons hjemmebane kampe, hvilket du sagtens kan gøre hjemme foran computeren, så du er sikker på, at du har billetter til kampen, før at du drager til Frankrig.

Måden jeg plejer at købe fodboldbilletter på, når jeg laver fodboldrejser til Lyon og generelt til Frankrig, er igennem Lyons eget billetkontor. Det finder du her. Alternativt kan du forsøge dig med at købe fra online billet platforme såsom Viagogo, der også sælger billetter til Lyons kampe.

Rejs til Lyon

Din rejse til Lyon, starter med at du skal frem til byen – dette er nemmest at gøre med fly, men hvis du lider af flyskræk, så kan du snildt tage bilen til den franske by. Det vil jeg dog fraråde dig, hvis du kun har afsat kort tid til din fodboldrejse – da køreturen så vil komme til at fylde for meget. Men hvis du brænder for at komme ind og se Lyon spille på hjemmebane, så siger jeg go for it!

Men hvis du alligevel vælger at flyve, så vil jeg foreslå dig, at gøre brug af hjemmesiden Skyscanner, som er et genialt værktøj til når man skal planlægge fodboldrejser. Det gør det nemt for dig, at finde frem til de billigste flyrejser på det tidspunkt hvor du gerne vil afsted, så du ikke selv skal bruge din tid på at sammenligne priserne på en række af flyselskaber – det gør Skyscanner nemlig for dig. Det er gratis og super simpelt.

Søg efter flybilletter her

Bo på hotel i Lyon

Når du skal rejse til Lyon for at se fodbold, så skal du også gerne finde et sted at bo, for at din fodboldrejse bliver perfekt. Selvom der måske er relativt få danskere, der ved det, så er Lyon faktisk en fantastisk by, som også har meget andet at byde på end god fodbold. Lyon er en attraktiv destination at besøge for mange europæere der gerne vil opleve Frankrig, men som søger et spændende alternativ til Paris.

Når du skal finde et hotel at bo på i Lyon, så er det bedste værktøj Hotels.com, der er en portal, som giver dig adgang til en verden af hoteller. Det er nemt at finde dit perfekte hotel der igennem, uanset dit budget. Priserne for hotel i Lyon er okay – et almindeligt værelse på et 3-stjernet hotel for 2 personer koster cirka 400-500 kr. pr. nat på Hotels.com.

Søg efter hotel i Lyon her

Oplev byen

Lyon er, som tidligere nævnt her på siden, faktisk en rigtig sej by, der har mere at byde på, end man umiddelbart tror. Byen med cirka 470.000 indbyggere har en spændende historie og en spændende kultur, så du kan sagtens få flere dage til at gå i byen, hvis du gerne vil blive i Frankrig og nyde varmen, efter du har set Lyon spille. Du kan læse mere om byen på wiki her, hvis du gerne vil lære mere om Lyon, før du tager på din fodboldrejse dertil.