Fodboldrejser til Lille

Fodboldrejser til LilleLille er en spændende by i det nordlige Frankrig, der har en af Frankrigs mest interessante fodboldklubber, nemlig LOSC Lille, som blandt andet har den danske Simon Kjær på holdlisten. Den franske klub er blevet en kendt klub på den internationale scene efter flere optrædener i europæisk sammenhæng – både i Champions League og Uefa Cup.

Den franske storklub spiller sine hjemmebane kampe på det imponerende stadion Stade Pierre-Mauroy, hvor der er plads til cirka 50.000 fans. Det er et splinter-nyt stadion, der åbnede i august 2012, danner nogle fantastiske kulliser til en god fodboldkamp og en perfekt fodboldrejse. Lille ligger helt tæt på grænsen til Belgien og de er blandt andet store konkurrenter med Paris. 

Køb billetter til Lilles fodboldkampe

Det plejer ikke at være noget problem, at få billetter til Lilles hjemmebane kampe – klubben er for nyligt rykket ind i et imponerende stort stadion, så der er rigeligt med pladser til både de lokale fans og de der kommer udefra for at opleve klubben.

Den nemmeste, og en af de sikreste måder, at købe billetter til Lilles hjemmebane kampe, er igennem platformen Viagogo, hvor du kan købe billetter til stort set alle de kampe, Lille spiller på hjemmebane. Fodboldrejser til Lille starter ofte med, at man køber billetter til kampen, man gerne vil ind og se, og det gør jeg i hvert fald altid på Viagogo, når jeg er på fodboldrejser i Frankrig.

Besøg Viagogo og find billetter her

Flyrejser til Lille

Din fodboldrejse til Lille, starter med at du flyver til Nordfrankrig, hvor du finder den charmerende by. Det er ganske nemt at komme til byen, når du skal fra Danmark dertil, og der er rigeligt med fly muligheder der fører dig ned i det franske. Det er ikke en særlig dyr tur at flyve til Lille, så du har derfor ingen grund, til at lade prisen af flyrejsen holde dig tilbage for at arrangere din fodboldrejse.

Den metode jeg plejer at bruge, til at finde billige flyrejser til de destinationer jeg gerne vil besøge for at se fodbold, er at jeg plejer at søge igennem flyrejse-søgemaskinen Skyscanner. Det er et ganske fornuftigt værktøj, der gør det nemt for dig, at finde frem til de billigste flyrejser, der passer til din fodboldrejse.

Søg efter flybilletter her

Sov på hotel i Lille

Du skal også have et sted at sove, når du skal på din fodboldrejse – i hvert fald hvis turen varer længere end en dag. Lille er en herlig by, og det er absolut et attraktivt sted for mange europæere at besøge. Der er derfor et bredt udvalg af hoteller i den skønne by, så du kan sagtens finde et sted at sove, der passer til dit budget – uanset hvad størrelsen på det er.

Den nemmeste og smartest måde, at finde hoteller på, er i mine øjne ved at bruge Hotels.com, der gør det super nemt at få et kæmpe overblik over hvilke hoteller der er i Lille. Du har også mulighed for at vælge, at du kun vil se de hoteller, der passer til dit rejsebudget – så finder du hurtigt frem til et godt hotel, der er oplagt til din fodboldrejse.

Søg efter hotel i Lille her

Oplev byen

Lille er en fantastisk by, der absolut er et besøg værd, især når de har en fodboldklub der spiller så godt fodbold som de gør. Men Lille har også meget andet at byde på, end den gode fodboldklub – byen har et rigt udvalg af kulturelle begivenheder, restauranter, caféer, værtshuse og gode muligheder for at shoppe. Så du kan sagtens trække kæresten med dertil, hvis du gerne vil se bold, og samtidig vil have mulighed for at din partner kan underholde sig selv i mellem tiden.

Lille er en af de mest populære destinationer at planlægge fodboldrejser til i Frankrig. Der er også mange der rejser på fodboldrejser til PSG, Marseille og Lyon, som der også findes guides til her inde på BoldRejser.dk.