Fodboldrejser til Monaco

Fodboldrejser til MonacoAS Monaco er for alvor tilbage i toppen af fransk fodbold. Med et stjernespækket hold er klubben med i toppen af Ligue 1, hvor de kæmper om førstepladsen med blandt andet PSG og Marseille. Efter at have været en tur nede i den næst bedste franske liga, er klubben nu fast inventar i Ligue 1, hvilket de har været i største delen af klubbens lange og imponerende historie, der blandt andet indeholder flere franske mesterskaber og en tur i Champions League finalen, som de dog tabte til Porto.

En fodboldrejse ned i syden for at se AS Monaco spille er en fantastisk oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for, hvis du holder med AS Monaco eller blot har en interesse i klubben, holdet eller byen.

Fodboldbilletter til Monaco

Når du planlægger din fodboldrejse til Monaco, så skal du starte ud med at finde en kamp du gerne vil ind og se, hvor der er ledige billetter til, så du ikke planlægger fly + hotel omkring en kamp, du ikke kan få billetter til. Køb dine billetter igennem Viagogo – så er du sikker på, at du får dine fodboldbilletter til en fair pris. Der er stor sikkerhed ved at købe dine billetter igennem platformen.

Besøg Viagogo og find billetter her

Hotel i Monaco

Monaco er en fantastisk by, som du skal opleve i virkeligheden, for at kunne forstå hvor skøn den rent faktisk er. At byen også har en fantastisk fodboldklub, gør den slet ikke dårligere. Når du skal på din fodboldrejse dertil, så bliver det ikke noget problem for dig at finde det perfekte hotel til din tur. Der er et bredt udvalg af hoteller i Monaco, og byen er relativt nem at finde rundt i, så området du vælger at bo i, gør ikke nogen markant forskel på din rejse. Den bedste måde at finde frem til de bedste hoteller på, er ved at bruge Hotels.com, der gør det nemt for dig at finde det perfekte sted at overnatte, når du skal på dine fodboldrejser til Monaco.

Søg efter hotel i Monaco her

Transport til Monaco

For at få en perfekt fodboldrejse, kræver det ofte, at du kan være til stede til kampen du gerne vil ind og se. Derfor skal du være i stand til at komme frem og tilbage til Monaco, hvilket ofte er nemmest at gøre ved at flyve eller køre dertil. Når du skal finde flyrejser til Monaco, så er Skyscanner en god løsning. Den gør det nemt at finde frem til de skarpeste priser på flybilletter til Monaco, da den viser et oversigt over ledige flybilletter på tværs af flyselskaber.

Søg efter flybilletter her