Fodboldrejser til Frankrig

Frankrig er en stolt fodboldnation, der har nogle spændende fodboldklubber i deres bedste række Ligue 1 – her i blandt Marseille, Monaco, PSG og Lyon der alle har haft succes både i den hjemlige liga, såvel som internationalt de seneste år. Nogle af verdens bedste fodboldspillere er blevet lokket til ligaen, der uden tvivl kan kaldes for en af Europas bedste fodboldligaer efterhånden. Fodboldrejser til Tyskland og England har længe været danskernes foretrukne valg, men efter at stjerner som Falcao og Cavani er kommet til Frankrig er interessen for fodboldrejser hertil, steget markant.

Her er en oversigt over de klubber, som de fleste danske fodboldfans rejser til Frankrig for at se. Efter at der de seneste par år er sket meget, blandt har Monaco og PSG forbedret sig markant, hvilket betyder at folk naturligvis er blevet meget interesseret i fodboldrejser til Frankrig og de stjerne spækkede klubber. Frankrig er et smukt land, med et rigt kultur liv og med fodbold i verdensklasse – så en fodboldrejse dertil er en rigtig god idé. Vores guides er skrevet med henblik på, at give dig alle de informationer du har brug for, for at planlægge den perfekte fodboldrejse til Frankrig – billigt og nemt.

PSG, eller Paris Saint-Germain som de rigtigt hedder, har de seneste år for alvor vist at de er en storklub der hører til i toppen både i Frankrig såvel som i Europa. Med stjerner på holdet som Ibrahimovic, Lavezzi og Cavani er der for alvor lagt op til en fodboldrejse i højeste kvalitet. Pariser klubben spiller deres hjemmekampe på Parc des Princes, hvor der er plads til cirka 48.000 mennesker, som skaber de perfekte kulisser til din fodboldrejse.

Se vores fodboldrejser til Paris Saint-Germain guide
AS Monaco er en ægte fransk storklub. Klubben har vundet den bedste franske liga flere gange, og de har for alvor positioneret sig i toppen af fransk fodbold, efter at have lokket blandt andet Falcao, Abidal og Moutinho til Monaco. Klubben spiller på hjemmebanen Stade Louis II, hvor der er plads til knapt 18.500 fans - en unik kulisse til din unikke fodboldrejse.

Se vores fodboldrejser til AS Monaco guide
Olympique Lyonnais er bedre kendt som Lyon eller OL i det meste af Europa, hvor klubben har været med i toppen de sidste 10 år. De har vundet det franske mesterskab mange gange, og de har altid været kendt for, at have nogle interessante og unikke fodboldspillere på deres hold. Tag på en unik fodboldrejse til Lyon, hvor du kan opleve det unikke stadion Stade de Gerland hvor klubben spiller deres hjemmekampe.

Se vores fodboldrejser til Lyon guide
Marseille er en af Frankrigs største fodboldklubber igennem tiderne, og de har blandt andet vundet Champions League i 1993. Det er en historisk fodboldklub, der er en unik oplevelse at opleve på deres imponernede hjemmebane Stade Vélodrome, hvor der er plads til 60.000 fans. Tag på en unik fodboldrejse til Sydfrankrig og oplev den unikke atmosfære der dannes, når Marseille tørner ud på deres fantastiske hjemmebane.

Se vores fodboldrejser til Marseille guide
Lille OSC anses som en af Frankrigs bedste fodboldklubber - de har i løbet af de seneste år deltager i Champions League, og de har vundet det franske mesterskab, hvilket for alvor har positioneret dem i toppen af listen over franske fodboldklubber. På deres relativt nye stadion Stade Pierre-Mauroy, hvor der er plads til 50.186 tilskuere, er der lagt op til en ægte fodbold oplevelse og en unik fodboldrejse til Lille.

Se vores fodboldrejser til Lille guide

Fodboldrejser er generelt nemme at lave, og de kan laves rigtig billigt – også til Frankrig. Men uanset hvilken destination du gerne vil til, så kan du få stor inspiration på denne hjemmeside.