Fodboldrejser til West Ham United

West Ham United er en af de fodboldklubber i England, der har den største og mest loyale fanskare. Klubbens fans er kendte over det meste af Europa og Amerika, efter at filmen Green Street Hooligans tog udgangspunkt i West Hams supporters historie. Filmen viste dem som kontroversielle hooligans, hvilket de også er kendte for, at de engang har været. Det hører dog fortiden til, og fodboldrejser til West Ham United er ikke længere påvirket af, at man skal passe på hooligans eller voldelige sammenstød. Der findes ikke længere hooligans, som ødelægger oplevelsen ved fodboldkampene i England, som i gamle dage – i dag er det en ganske fredelig affære, at tage på fodboldrejser til engelske klubber, og især i West Ham er der god stemning og trygge omgivelser.

West Ham United er en af de klubber i England, der har den bedste stemning til deres hjemmebane kampe, næsten uanset hvilken modstander de møder. Der er ofte udsolgt når West Ham spiller på deres legendariske stadion Upton Park, da West Hams fans er loyale og oftest møder op til kampene. De mange loyale fans man oplever på Upton Park, gør det til en helt unik oplevelse, at tage på fodboldrejser til West Ham United. Der er tale om ægte engelske fodboldoplevelser, når man ser dem på deres hjemmebane, hvor stemningen er helt i top.

Billetter til West Hams kampe

West Ham United spiller, som tidligere nævnt, deres hjemmebane kampe på det fantastiske Upton Park, der er et traditionelt engelsk stadion med plads til 35.000 fans. Stemningen på Upton Park er helt unik, og det skaber den perfekte atmosfære, til en fantastisk fodbold oplevelse. På trods af, at der altid er mange West Ham fans der møder op til kampene, så kan det sagtens lade sig gøre at købe billetter til West Hams kampe, relativt nemt.

Bestil igennem rejsebureau: Det kan være en god idé at bestille igennem et rejsebureau – så er du nemlig 100% sikker på at kunne købe billetter til den kamp, du gerne vil se. Du kan eksempelvis booke hos Fodboldtravel.dk, der har et stort udvalg af pakkerejser til West Hams kampe.

Besøg fodboldtravel.dk og find billetter her

Bestil hos West Hams billetkontor (advarsel: kan være svært): En anden måde at skaffe billetter på er ved at gøre det direkte igennem West Ham eget billetkontor, som du finder online her. For at få lov til at købe billetter fra deres online billetkontor, så skal du registrere en bruger derinde – det er på grund af, at de går meget op i, at de har kontrol over hvem, der køber billetter til deres kampe. Det tager heldigvis kun 2 minutter, at oprette dig derinde, så det er hurtigt overstået, hvorefter du har adgang til at købe billetter til nogle af West Hams kampe på Upton Park.

 

Flyrejser til London

West Ham ligger som bekendt i Øst London, hvor klubben har haft hjemme i mange år efterhånden. At komme fra Danmark til London er ganske overskueligt, hvis man vælger at flyve frem og tilbage – der går nemlig rigeligt med flyruter mellem de danske lufthavne, og de to store lufthavne der er i London. Grunden til, at der er så mange gode muligheder for at komme billigt til London, er naturligvis, at det er en af Europas største byer og at der er stor interesse i at komme til London, for danskere. Priserne på flyrejser fra Danmark til London er derfor ganske billige, da der er mange flyselskaber der konkurrerer med hinanden, om at flyve til de laveste priser – hvilket er en kæmpe fordel for os, der gerne vil på fodboldrejser til West Ham.

Den nemmeste måde, at finde de billigste og mest oplagte flybilletter til din fodboldrejse, er ved at bruge platformen Skyscanner, der lynhurtigt giver dig et komplet overblik over flyrejser der passer til din fodboldrejse. Det er en genial platform, der kan spare dig mange penge, hvis du bruger den, hver gang du skal finde flyrejser – du finder hurtigt de billigste rejser, og sparer både tid og penge.

Søg efter flybilletter her

Hotel i London

London er lig med fodbold. Så kort kan det siges. London er en af de byer i verden, der har flest store fodboldhold beliggende så tæt på hinanden. Det har resulteret i, at byen summer af fodboldfans på kampdage, næsten uanset i hvilket område af London man befinder sig i. Der findes mange forskellige områder i London, hvilket er en af grundende til, at byen er så mangfoldig og fantastisk. De forskellige centrale områder minder dog om hinanden, så det har ikke en særlig stor betydning for din fodboldrejse, hvor i London du vælger at overnatte.

Når man skal finde gode og billige hoteller i London, så er det en god idé at bruge Hotels.com, til at søge efter det. Det giver dig adgang til en verden af hoteller, hvor du kan finde gode, billige og praktiske hoteller, der giver dig et godt sted at sove, på din fodboldrejse til West Ham, imens at prisen bliver holdt helt i bund.

Søg efter hotel her

Af andre store fodboldklubber i England kan Manchester United, Liverpool og Chelsea nævnes. Held og lykke med din fodboldrejse til West Ham.