Fodboldrejser til Tottenham

Tottenham er en af Englands største klubber igennem tiderne. Klubben, der hører til i London tæt på ærkerivalerne far Arsenal, har hjemmebane på det historiske stadion White Hart Lane med plads til cirka 36.000 fodboldfans, der ligger op til en fantastisk fodboldoplevelse. Klubben spiller i den bedste række i England, Premier League, hvor de har været et fast hold i toppen de seneste mange år. Klubben har mange danske fans, og det er en relativt nem klub at arrangere en fodboldrejse omkring, da klubben er belliggende i London, hvor det er nemt at komme til og fra.

En fodboldrejse til Tottenham ligger op til en unik oplevelse. Klubben har nogle af de mest interessante fodboldspillere i den engelske liga, som mange andre klubber i flere omgange har forsøgt at lokke fra klubben, men som Tottenham alligevel har formået at have beholdt. Her er der blandt andet tale om Christian Eriksen og Érik Lamela, der er at finde i truppen hos Spurs.

Billetter til Tottenham

Når du skal købe billetter til Tottenhams hjemmebanekampe, kan du vælge at bruge to forskellige teknikker. I nogle tilfælde kan du gøre det direkte fra klubbens eget billetkontor, som du finder online her, hvis det er til en kamp, hvor der ikke er udsolgt, og hvor du derfor kan have relativt nemt ved at købe billetter. Disse situationer er gode, da at du så får billetterne billigst muligt og at du så har 100% kontrol over hvor på stadion, du vil sidde. Du risikerer heller ikke at blive snydt, da det nogle gange sker, at turister bliver snydt, når de køber billetter fra andre mennesker (de såkaldte billethajer), som snyder køberne foran stadion.

Den anden mulighed er at booke direkte igennem et rejsebureau, hvor du så har 100% sikkerhed for, at du kommer til at se den kamp, du gerne vil se.

Bestil igennem rejsebureau: Som nævnt kan det godt betale sig at booke direkte igennem et rejsebureau, da du så får adgang til flere kampe (også de kampe, hvor det ellers er nærmest umuligt at få billetter til igennem klubbens eget billetkontor).

Rejsebureauer 
Fodboldtravel.dkSe priser her
Olka ExpressSe priser her
Travel2FootballSe priser her

Bestil hos Tottenhams billetkontor (advarsel: kan være svært): For at købe billetter til Tottenhams hjembanekampe, så kræver det, at du opretter dig på hjemmesiden med dine personlige informationer. Dette er fordi at engelske fodboldklubber går meget op i, at de gerne vil vide, hvem der er der køber deres fodboldbilletter og forsøge at forøge sikkerheden på stadions ved at have god information omkring de personer, der køber deres billetter.

Fodboldrejse - White Hart LaneBilletter til Tottenhams hjembanekampe koster fra 48 pund til 81 pund for voksne, hvilket er en meget typisk pris for engelske fodboldkampe. Prisen afhænger af hvor på stadion, du vil sidde, samt hvilket hold du vil se Tottenham spille imod – hvis du planlægger din fodboldrejse til Tottenham omkring en top kamp, så vil prisen typisk være 5 pund dyre, end hvis du planlægger din fodboldrejse omkring en kamp, hvor Tottenham skal møde et bundhold.

Køb dine billetter her

Hotel i London

Når du skal på din fodboldrejse til Tottenham, så bliver det intet problem at finde et oplagt hotel, der passer til dine præferencer for hoteller. Der er et kæmpe udvalg af hoteller i London, så du kan finde frem til det perfekte hotel til din fodboldrejse. Uanset om du ønsker et billigt hotel, hvor du kun vil sove, eller du ønsker et lidt mere luksuriøst hotel, med morgenmad og roomservice, så vil du kunne finde det nemt i London, hvor udvalget af hoteller er gigantisk.

I samarbjde med Hotels.com har vi en søgemaskine målrettet hoteller i London, som gør det nemt for dig at finde frem til det perfekte hotel til din fodboldrejse til Tottenham. Hotels.com har et af verdens største udvalg af hoteller, så det er ikke usandsynligt at du finder det rette hotel til din fodboldrejse til Tottenham derpå.

Prøv dig frem – du kan selv vælge hvilke filtre den skal sortere efter, så du kan finde frem til det hotel der passer ind i din plan om den perfekte fodboldrejse til Tottenham.

Søg efter hotel her

Flybilletter til London

Når du skal på din fodboldrejse til Tottenham, så er det en god idé at flyver derover (med mindre at du lider af flyskræk eller lignende). Der er nemlig mange flyruter i mellem Danmark og London, da at der er mange flyselskaber der konkurrerer imod hinanden om at skaffe os som kunder. Det betyder også, at priserne på flybilletter mellem Danmark og London er relativt billige – så London er faktisk en god by at tage på fodboldrejser til.

En god måde, at finde frem til de billigste og bedste flybilletter, når du skal planlægge din fodboldrejse til Tottenham, er ved at bruge Skyscanner. Det er en søgemaskine, der gør det nemt for dig at finde frem til de perfekte flybilletter, på de datoer der passer til din fodboldrejse.

Skyscanner samler flybilletter fra en række flyselskaber, og giver dig et overblik over alle de billetter der passer til din fodboldrejse. Der er nemlig mange forskellige flyselskaber, så det kan være en god idé at få samlet alle dine muligheder, på et centralt sted (som skyscanner gør for dig, hvis du vælger at bruge det).

Søg efter flybilletter her

Transport i London

Når du ankommer til London, så vil du se, at der er et væld af muligheder for at transportere dig rundt – både internt i byen, samt til andre byer fra London. Det vigtigste i forbindelse med din fodboldrejse til Tottenham, er dog at du ved hvordan du finder rundt i London centrum, hvordan du finder frem til White Hart Lane (Tottenhams stadion) og hvordan du kommer fra Lufthavnen ind til byen og tilbage igen. I London er fodboldklubber som West Ham United, Arsenal og Chelsea også at finde.

Fra Lufthavnen og ind til centrum: Når du ankommer til lufthavnen, så kan du enten tage en bus, taxa eller toget ind til London centrum. Uanset hvilken lufthavn i London du lander i, så vil den være at finde et par kilometer udefra byens centrum – derfor kan du ikke undgå, at bruge et andet transportmiddel videre derfra. Uanset hvad du vælger (jeg vil dog foreslå dig at undgå brug af taxa i London, da at de er hundedyre) så ville jeg sigte mod Liverpool Street Station – det ligger nemlig ganske centralt, og der er rigt med transportmuligheder videre derfra og ellers så kan du med en rask gåtur finde frem til dit hotel, hvis det ligger centralt.

Fra centrum og til stadion: White Hart Lane er relativt nemt at komme til, hvis du tager The Tube, som der kører til en station, der blot ligger 4 minutters gåtur fra stadion. Du skal med Victoria line, der kører fra syd London, igennem London centrum, og frem til nordøst London – du skal frem til stationen der hedder White Hart Lane mainland station, som der ligger tæt på stadion.

Like BoldRejser.dk på Facebook og få gode tilbud på Fodboldrejser til Tottenham!