Fodboldrejser til Swansea

Fodboldrejser til Swansea

Hvis du gerne vil på en god fodboldrejse til Swansea, uden at du skal springe budgettet, så er denne guide perfekt til dig. Den er også oplagt hvis du er glad for at arrangere dine egne rejser, men måske er lidt i tvivl omkring nogle af tingene ved at arrangere en fodboldrejse til Swansea. Eller hvis du gerne vil have inspiration til din fodboldrejse, lige fra hvordan du køber fodboldbilletter billigt, til hvordan du finder det perfekte hotel.

Swansea har for alvor fået opmærksomhed, efter at de er rykket op i den bedste række og selvfølgelig også efter at de har fået den danske legende Michael Laudrup som træner, for den walisiske fodboldklub.

Billetter til Swansea’s hjemmebane kampe

Når du skal på din fodboldrejse til Swansea, så er det selvfølgelig vigtigt, at du får købt dine billetter hjemmefra, så du ikke risikerer at ankomme til Swansea og gå glip af den kamp, du gerne vil ind og se. I Premier League er der som regel ret godt styr på, at folk der køber falske billetter, ikke kommer ind på stadion og får adgang til at se kampen de gerne vil se. Det er derfor meget vigtigt, at du køber din billet direkte fra klubbens eget billetkontor, da du så er sikker på, at du ikke bliver snydt af en billethaj.

Du kan finde mere information omkring billetter ti Swanseas hjemmebane kampe her, hvor du også kan se billetpriserne og registrere dig, så du kan købe billetter til din fodboldrejse, når du har fundet ud af, hvilken kamp du helst vil ind og se. Billetpriserne til Swanseas hjemmebane kampe er til at overkomme, og de minder i bund og grund meget om priserne på de andre Premier League klubbers billetpriser. Billet priserne er billigere hvis Swansea møder et dårligt og lavere rangeret hold, og dyre hvis de møder eksempelvis Manchester United eller Arsenal.

Flybilletter til Swansea

Når folk planlægger fodboldrejser til Swansea, finder de ofte ud af, at det faktisk ikke er så svært at komme dertil, som de måske havde forventet. Men der er dog en ting, der kommer bag på de fleste fodboldrejsende – det kan nemlig bedst betale sig, at flyve til Cardiff og tage toget derfra videre til Swansea, da at det er nemmere at flyve fra Danmark til Cardiff, end det er at flyve til Swansea.

Når jeg skal finde flybilletter til mine fodboldrejser, så plejer jeg at bruge en online søgemaskine der gør det nemt at finde flybilletter der passer til mine datoer. Jeg bruger oftest Skyskanner, da at jeg synes at de har et stort udvalg af flyselskaber, som de indrager i deres oversigt når de viser ledige flybilletter. Du kan nemt finde frem til de billigste flyrejser når du skal afsted, så du kan lave en billig fodboldrejse til Swansea.

Søg efter flybilletter her

Hotel  i Swansea

Der findes et stort udvalg af hoteller i Swansea, så du skal nok finde et godt sted at bo, når du skal over og se Laudrup’s drenge spille fodbold. I Swansea bor der cirka 239.000 indbyggere, så det er en ganske stor by, hvor der også er rig mulighed for, at beskæftige sig med andre ting på din fodboldrejse – du kan nyde godt af byens mange caféer, gamle bygninger og generelt nyde stemningen i den walisiske by.

En af de bedst platforme til at finde gode hoteller overalt i verden på, er Hotels.com, som du sikkert har set reklamere for sig selv på dansk TV flere gange. På Hotels.com finder du et imponerende stort udvalg af hoteller over hele verden, og i Swansea har de også et bredt udvalg af hoteller, så du kan finde det der passer til din fodboldrejse. I samarbejde med dem, har vi lavet en søgemaskine, som du kan se nedenfor, så du allerede nu kan begynde at finde det perfekte hotel til din rejse til Swansea.

Søg efter hotel her

Transport i Swansea

Når du er kommet til Swansea, efter at have fløjet til Cardiff og taget toget videre dertil, så vil du finde ud  af, at Swansea faktisk er en ganske overskuelig by. Den er nem at finde rundt i, og folk i byen er virkelig flinke og hjælpsomme, så det bliver ikke noget problem for dig, at finde frem til stadion, når du skal se Swansea tørne ud på deres hjemmebane.