Fodboldrejser til Newcastle

Fodboldrejser NewcastleVil du opleve Newcastle spille live på deres kendte hjemmebane, sammen med tusinde andre Newcastle fans der jubler, synger i kor og mærker spændingen fra kampen? Så er du heldig, at du har fundet frem til denne side. For her på siden bliver det beskrevet, hvordan du nemt og billigt kommer afsted til Newcastle, hvor du kan opleve den berømte fodboldklub spille på deres fantastiske stadion med plads til over 52.000 tilskuere. Klubben, med Alan Pardew ved manager posten, er kendt for at spille nyskabende og spændende fodbold, og de seneste år har deres hold bestået af mange franske fodbold spillere. Holdet består generelt af store profiler, der gør deres fodboldkampe til en fornøjelse at overvære.

Fodboldrejser til Newcastle kan laves ganske billigt, selvom du måske har gået og troet, at det vil koste dig mange penge at tage der over. Hvis du vælger selv at planlægge og sammensætte hele din fodboldrejse, så er der mange penge at spare, uanset om du rejser alene eller med en håndfuld af dine gode kammerater. Læs resten af denne guide, der er lavet for at gøre det billigere og lettere at planlægge fodboldrejser til Newcastle selv. Hvis du har nogle spørgsmål, så kan du kontakte os via mail, som du kan finde her.

Bestil billetter til Newcastle Uniteds kampe

Billetter til Newcastles kampe bliver oftest bestilt på deres hjemmeside, hvor deres online billetkontor altså er at finde. Du skal registrere dig som medlem på deres hjemmeside, før at du får lov til at booke billetter til dig. Men det er en god investering, da det ofte koster markant mindre at gøre det på den måde, end ved at booke igennem et rejsebureau, der oftest kræver et stort gebyr for deres arbejde.

Du finder også deres kamp program og en overblik over hvilke kampe, du kan købe billetter til, på hjemmesiden, som du finder igennem dette link. Hvis du dog gerne vil slippe for at blive medlem, og få adgang til flere kampe (eksempelvis udsolgte kampe, der er svære at få billetter til) så kan det være en god idé for dig at kigge på Viagogo, hvor du som regel kan finde mange billige billetter til deres kampe.

Køb billetter til Newcastle her

Find et billigt, godt og centralt hotel i Newcastle

Det er ganske nemt at finde et godt, billigt og centralt hotel i Newcastle, som i øvrigt er en fantastisk by. Byen, hvor Newcastle United er at finde i, hedder Newcastle upon Tyne, og det er altså her, at du bør booke et hotel, når din fodboldrejse fører dig dertil. Det er en relativt stor by med ca. 280.000 indbyggere, som med garanti har en række spændende historier at fortælle dig. Du finder det perfekte hotel på hjemmesider såsom Hotels.com, som gør det nemt for dig at finde det billige og bedst liggende hotel.

Byen har lagt grund til mange fantastiske personer og ting. Rowan Atkinson, aka Mr. Bean, og Sting er begge født i den engelske by, og det er også i denne by, at du med garanti kan få dig en Newcastle Brown Ale, da øllen, som navnet antyder, er skabt her i byen.

Find hotel i Newcastle her

Vil du se gode tilbud på fodboldrejser og inspiration til fodboldrejser generelt? Så like os på Facebook. Så går du ikke glip af unikke tilbud og fantastiske oplevelser.