Fodboldrejser til Manchester United

Manchester United er en af Englands største klubber igennem tiderne. Klubben, der har vundet stort set alt hvad der er værd at vinde, er stadig en af Englands bedste klubber og der er mange danskere, der vælger at tage på fodboldrejser til nordvest England, hvor Manchester United er at finde.

Denne guide, der vil gøre dig klog på, hvordan du kan arrangere dine egne fodboldrejser til Manchester United, er delt op i forskellige sektioner, for at gøre det nemt for dig at finde frem til de informationer, du har brug for.

Old Trafford - Manchester Uniteds hjemmebane

Billetter til Manchester United kampe.

Hos BoldRejser.dk er vi store fans af, at købe fodboldbiletterne direkte fra klubbernes eget billetkontor – så får man nemlig billetterne billigst. Men det kan også være meget svært, da klubber som Manchester United har mange fans, og de tilgodeser derfor ofte dem, der har været medlem af klubben i lang tid, og derfor kan det være svært at komme udefra og købe billetter til deres kampe. Derfor kan et rejsebureau/en billetsælger website også være en løsning.

Bestil igennem rejsebureau: Som nævnt ovenover, så kan det være svært at få billetter direkte fra klubbens eget billetkontor. Derfor kan det være en god idé at bestille direkte fra et rejsebureau eller en billetsælger, som sælger billetter til Manchester Uniteds kampe. Du kan eksempelvis købe billetterne hos en følgende rejsebureauer, der er nogle af Danmarks bedste rejsebureauer indenfor fodboldrejser, og som alle udbyder rejser til Manchester Uniteds kampe.

Rejsebureauer 
Fodboldtravel.dkSe priser her
Olka ExpressSe priser her
Travel2FootballSe priser her

Bestil hos Manchester Uniteds Billetkontor (advarsel: kan være svært):Billetter til Manchester United kampe kan købes fra klubbens eget billetkontor her. Når man skal købe billetter til engelske klubbers fodboldkampe, kræver det ofte at man ansøger om at få lov til at købe billetter – hvilket blot tager et par minutter. Når du har gjort det én gang, så behøver du aldrig at gøre det igen, og så kan du altså købe billetter direkte fra klubben i fremtiden. I fremtiden kan du derfor have endnu nemmere ved at lave en fodboldrejse til Manchester United.

Billetter til Premier League og FA-cup kampe på Old Trafford koster fra 31£ til 53£, alt afhængig af hvor på stadion du vil sidde. Billetter til børn (under 16) koster 13£ uanset hvor på stadion de sidder. Du kan se en seating plan over Old Trafford på billedet, samt hvor meget det koster for billetter til de forskellige områder på stadion.

Old Trafford Seating Plan

 Kursen på pund er i skrivende stund (17/8-13) 874, 76 DKK for 100 Pund. Til den kurs (som er en ganske almindelig kurs for pund) kan du få en billet til en Manchester United kamp for kun 271 Kr. Hvis du køber direkte fra deres eget billetkontor, hvor det dog kan være svært at få fingrene i deres billetter til tider.  Du finder deres billet kontor her.

Hotel i Manchester.

Når du skal på fodboldrejse for at se Manchester United, så kan du som udgangspunkt vælge to forskellige gode hotel destinationer – du kan finde et hotel der ligger tæt på stadion eller et hotel der ligger centralt. Hvis du skal på en kort fodboldrejse, hvor du ikke har tid til at nyde byen, så kan det godt betale sig, at finde et hotel der er tæt på Old Trafford, så du kan komme hurtigt frem og tilbage fra stadion. Men hvis du derimod har et par dage til overs i Manchester, før eller efter at kampen bliver spillet, så vil jeg foreslå dig at finde et centralt beliggende  hotel, så du kan opleve byen og være i gå afstand til byens seværdigheder. I Manchester er Manchester City også at finde, så der er en helt unik fodboldkombination i byen.

Book igennem rejsebureau: Hvis du booker din fodboldrejse igennem et rejsebureau, der har specialiseret sig i fodboldrejser, så kan du ofte booke hotellet igennem dem også. Der findes mange hoteller i Manchester, hvoraf mange af dem også ligger tæt op af Old Trafford, hvilket rejsebureauerne godt ved, så derfor vil de oftest henvise dig til disse.

Book selv: Hvis du eksempelvis kun køber fodboldbilletterne igennem et rejsebureau, eller køber billetter direkte fra Manchester Uniteds billetkontor, så kan du også vælge at booke hotel selv. Dette kan du gøre i samarbejde med samarbejde med Hotels.com, hvor du allerede nu kan søge på hoteller i Manchester, i den periode hvor du gerne vil på en fodboldrejse til Manchester. Hotels.com har et stort udvalg af hoteller, så du kan finde det perfekte hotel, der passer til dine præferencer, uanset om du vil bo tæt på stadion eller mere centralt.

Søg efter hotel i Manchester her

Billige flyrejser til Manchester.

Manchester er en meget almindelig by at rejse til for danskere, og der er derfor gode muligheder for at flyve dertil. Byen med en befolkning på cirka 464.000 indbyggere har en stor international lufthavn, der ligger cirka 15 kilometer fra byens centrum, og der er mange flyruter fra Danmark til Manchester – så transport fra Danmark til Manchester bliver intet problem i forbindelse med din kommende fodboldrejse til byen.

Book igennem rejsebureau: Hvis du vælger at bestille fodboldbilletterne igennem et rejsebureau, så kan det nogle gange godt være, at du har mulighed for at booke flybilletter samtidig med det, igennem rejsebureauet. Dette er dog sjældent en mulighed.

Book selv: Den måde jeg plejer at finde de billigste flybilletter til de fodboldrejser jeg skal på, er via Skyscanner.dk. Her kan du hurtigt finde frem til de billigste flybilletter til din fodboldrejse – den samler nemlig priserne for en række flyselskaber, så du er sikker på at du får flybilletter til den laveste pris.

Du kan selvfølgelig flyve direkte til Manchester, hvis du finder en god pris på en rejse via Skyscanner.dk, men du kan også tage flyet til London og tilbringe et par dage der, hvorefter du så kan tage toget fra London til Manchester. Det er naturligvis kun hvis du har tid til at bruge et par dage ekstra på at se London, samt hvis du har lyst til at nyde en af Europas største byer, før at din fodboldrejse fører dig videre til Manchester.

Søg efter flybilletter her

Transport i Manchester.

Manchester er som bekendt en storby, hvilket betyder at der er mange forskellige muligheder for at transportere sig rundt i byen. Her er nogle forskellige transport muligheder, du kan drage nytte af.

Fra lufthavnen til Old Trafford: Tag med toget til Manchester Piccadilly. Herfra kan du tage the tram til Old Trafford eller du kan tage en bus dertil. Det tager cirka 45 minutter med bussen fra Piccadilly til Old Trafford. Bus 250 går blandt andet derud – men det er nemt at organisere transporten dertil når du står i Manchester – folk er altid venlige og klar til at hjælpe dig med at finde frem. Derudover vil du også se, at mange andre fans også skal til Old Trafford – så du kan som regel bare følge flokken.

Fra lufthavnen til centrum: Hvis du har valgt at bo mere centralt end Old Trafford, eller har god tid før at du skal ud på stadion og til kamp, så er det stort set samme rute du skal følge, for at komme frem til Manchester Center. Du skal igen med toget til Manchester Piccadilly som er placeret helt centralt i byens kerne. Herfra kan du højest sandsynligt gå til dit hotel fra eller tage med offentlig transport dertil.

 Fra London til Manchester: Hvis du vælger at flyve til London i stedet for til Manchester, (hvilket ofte godt kan betale sig faktisk, da der er flere lavprisflyselskaber, der flyver til London fra Danmark), så kan du tage enten bus eller tog videre til Manchester. Du kan blandt andet rejse med National Express, hvis hjemmeside du kan finde her.

Likes vores Facebook side, så du ikke går glip af gode tilbud på fodboldrejser til Manchester United.


En tanke om “Fodboldrejser til Manchester United

Der er lukket for kommentarer.