Fodboldrejser til Manchester City

Manchester City har igennem de seneste par år opnået stor succes, blandt andet ved atvinde den engelske premier league, for første gang i over 44 år.

ManchesterCity

The Citizens, der altid har stået i skyggen af deres største ærkerivaler fra Manchester United, har de seneste år bevist at de er en klub der har mere at byde på, end bare at være den næstebedste klub i Manchester – de er blevet et af de faste hold når der spilles Champions League, og de er med i titel kampen i England hver eneste år.

Tag på en unik fodboldrejse til Manchester, hvor Manchester City tørner ud på det fantastiske City of Manchester Stadium, der kan rumme hele 47.000 fodboldfans. Med stjernespillere som Sergio Agüero, David Silva og Samir Nasri er du sikret en fodbold oplevelse i verdensklasse.

Billetter til Manchester City’s kampe

Når du skal på din fodboldrejse til Manchester City, så kræver det selvfølgelig, at du køber billetter til den eller de kampe du gerne vil ind og opleve. Det er oftest ikke særlig svært at få billetter til Manchester City’s hjemmebane kampe, hvis du bare er ude i god tid og får købt dine billetter hurtigst muligt. Når du skal købe billetter til deres hjemmebane kampe skal du, ligesom ved de fleste andre engelske hold, registrere dig på deres hjemmeside, for at få lov til at købe deres kamp billetter. Det tager 2 minutter og det er for at de kan sikre sig, at der ikke bliver solgt ulovlige billetter og at de kan holde styr på hvem der køber deres billetter.

Billetterne til den kamp du gerne vil købe, og mere information omkring deres hjemmebane kampe, kan læses på deres hjemmeside her. Billetter til Manchester City’s hjemmebane kampe starter typisk fra £33 alt afhængig af hvem holdet spiller imod – hvis du vil se dem spille i Premier League, imod et af de bedste hold, vil prisen være højere, end hvis du vil se dem spille FA cup mod et hold fra en af de lavere divisioner.


Køb dine billetter her

Flyrejser til Manchester

Når du skal til Manchester for at se Manchester City spille, så vil du opdage, at der er et stort udvalg af hoteller i Manchester, da det jo er en by med en befolkning på over 450.000. Manchester er en meget almindelig by for danskere, at rejse til, så derfor er der gode muligheder for at rejse dertil i forbindelse med din fodboldrejse. Der er flere og flere flyselskaber der er begyndt at åbne ruter op imellem danske byer og Manchester, hvilket betyder at konkurrencen er blevet større og priserne er derfor blevet lavere i løbet af de sidste par år.

En god måde at finde gode flybilletter på, er ved at bruge Skyscanner, som der giver dig et overblik over ledige flybilletter fra en række flyselskaber, så du kan finde frem til de bedste og billigste flybilletter til din fodboldrejse. Du starter blot med at indtaste din destination (Manchester) og så vælger du hvilken tidspunkt du vil rejse på (eksempelvis; afrejse en dag før din fodboldkamp og hjemrejse dagen efter) og så giver den dig et komplet overblik over ledige flyrejser, fra flere forskellige danske flyselskaber.

Søg efter flybilletter her

Hotel til Manchester

Det kan til tider være svært, at finde det perfekte hotel, når man skal ud og rejse. Det derfor en god idé, at bruge søgemaskiner såsom Hotels.com, når man skal på sin fodboldrejse – så kan du nemlig hurtigt og nemt finde frem til det hotel, der er perfekt til din tur. Du kan selv vælge, om du vil søge efter de billigste hoteller, eller søge ud fra andre kriterier, der er vigtige for dig – prøv dig frem, og jeg er sikker på, at du finder et godt hotel igennem Hotels.com. I samarbejde med dem kan du allerede nu begynde, at søge efter det perfekte hotel til din fodboldrejse.

Søg efter hotel her

Transport i Manchester – til stadion blandt andet.

Når du skal på din fodboldrejse til Manchester, for at se Manchester City spille på deres imponerende hjemmebane, så har du sikkert gjort dig nogle tanker om, hvordan du finder frem til deres stadion, hvis du aldrig har været i Manchester før eller generelt ikke rejser til storbyer særlig tit. Du skal dog ikke være nervøs på forhånd – det er ganske nemt, at komme frem til tiden, så du ikke går glip af din kamp.

Når du ankommer til Manchester’s lufthavn, så er det ganske nemt at komme ind til centrum. Du skal blot hoppe på et af de mange tog, der kører ind til Piccadilly, som der er en central placeret station. Fra Piccadilly kan du tage turen ud til stadion på gå ben – det tager cirka 20 minutter, men der er en direkte rute dertil, så du risikerer ikke at fare vild eller at gå den forkerte retning.

Læs også vores andre guides, såsom vores fodboldrejser til Liverpool, West Ham og Leeds guides.