Fodboldrejser til Liverpool

Liverpool er en af de klubber i verden, der har flest fans. Især i Danmark er klubben ekstremt populær, hvor en stor del danskere i lang tid har holdt med klubben i rød. Klubben, der er ærkerivaler med Manchester United, har vundet stort set alt, der er at vinde i Europa – lige fra den engelske Premier League til den europæiske Champions League, som alle fodboldspillere drømmer om at vinde. Og klubben har haft flere danskere på lønningslisten igennem tiderne – fra Daniel Agger til Jan Mølby. Dette kan godt have haft en stor indflydelse på, hvorfor klubben er så elsket blandt danskere.

Her på siden kan du finde frem til vigtige informationer omkring fodboldrejser til Liverpool – uanset om du selv planlægger dem ved at købe billetterne direkte på Liverpools hjemmeside, eller om du bestiller igennem et rejsebureau, der har specialiseret sig i at sælge fodboldbilletter. Denne guide er delt op i sektioner for at gøre det nemt for dig at finde frem til de informationer, du søger, så du hurtigt og nemt kan bruge hjemmesiden og få sammensat din rejse.

liverpool

Billetter til Liverpools kampe

Bestil igennem rejsebureau: Jeg er stor fan af at købe billetter til de fodboldkampe, jeg skal se, direkte fra klubbernes eget billet kontorer. Dette skyldes, at man oftest sparer penge ved at købe dem direkte fra klubbens eget billet kontor. Men det kan samtidig være nærmest umuligt at få billetter til blandt andet Liverpools kampe, da der ofte er kæmpe efterspørgsel efter deres billetter, og derfor kan det godt være en god idé at bruge et rejsebureau til at bestille igennem. Så får du også mulighed for at købe billetter til de kampe, der ellers vil være næsten umulige at købe igennem Liverpools eget billetkontor.

Rejsebureauer 
Fodboldtravel.dkSe priser her
Olka ExpressSe priser her
Travel2FootballSe priser her

Bestil hos Liverpools billetkontor (advarsel: kan være svært): For at købe billetter til Liverpools hjemmebane kampe på Anfield direkte hos klubben selv, skal du registere dig på klubbens hjemmeside. Dette er ganske almindeligt i England, da at klubberne gerne vil vide hvem, der køber billetter til deres kampe. Når du har gjort det én gang, så behøver du aldrig at gøre det igen – så er du nemlig registreret i klubbens system, hvilket giver dig adgang til i fremtiden at købe billetter til nogle få af klubbens kampe, hvis du skal på endnu en fodboldrejse til Liverpool.

Informationer omkring billetter til klubbens kampe kan findes her.

Stadion plan LiverpoolHer er et overblik over Anfield. Anfield er et historisk stadion, som der har været tale om at ombygge mange gange, hvilket dog aldrig er blevet gjort. Det er derfor også en historisk oplevelse at tage på en fodboldrejse til Liverpool, for så har du en enestående mulighed for at opleve klubben spille på et gammelt, historisk stadion.

 

Nedenfor kan du se priserne, for en kategori A kamp på Liverpool stadion. For kategori B og C kampe bliver prisen lidt billigere – men der er kun tale om et par pund billigere, så prisforskelen er ikke stor.

Skærmbillede 2013-08-19 kl. 15.06.39 

For at læse mere om og for at købe billetter til Liverpools hjemmebane kampe, kan du besøge Liverpools hjemmeside her.

Bo på hotel i Liverpool nær Anfield

Der er cirka 540.000 indbyggere i Liverpool, så det er absolut en storby. En fodboldrejse til Liverpool kan sagtens have mere at byde på end blot god fodbold. Man kan eksempelvis bruge en dag eller to på at udforske byen, der blandt andet har opfostret det legendariske band The Beatles og som har mange seværdigheder, og et spændende byliv, som du kan opleve når du skal på en fodboldrejse til Liverpool.

Book igennem rejsebureau: For at planlægge en god fodboldrejse til Liverpool, kræver det, at du finder et hotel at bo på, der passer til dine ønsker – Liverpool har et bredt udvalg af hoteller, så du kan finde med stor sandsynlighed finde det perfekte hotel udfra dine ønsker. Dette kan oftes gøres, når du bestiller billetter via et rejsebureau, da du ofte kan tilvælge hotel i pakken, men nogle udbydere tilbyder ikke bookning af hoteller, så det kan variere lidt, og nogle gange bliver du derfor nødt til at gøre det selv.

Book selv: Du kan også gøre det selv, hvis du eksempelvis kun vil købe billetter igennem rejsebureauet, køber billetter selv direkte fra Liverpools hjemmeside eller køber billetter hos en billetsælger/et rejsebureau, der ikke tilbyder hoteller. I samarbejde med Hotels.com har vi udarbejdet en søgemaskine, så du allerede nu kan finde det perfekte hotel, til din fodboldrejse til Liverpool. Du kan finde frem til et kæmpe udvalg af hoteller igennem søgemaskinen – når du først har søgt på datoerne, så kan du derefter sortere ud fra priserne på hotellerne, brugeranmeldelser og stjerner.

Søg efter hotel i Liverpool her

Billige flyrejser til Liverpool

Liverpool har en ganske fin, international lufthavn, hvor der går nogle få ruter til og fra Danmark. Det er ikke en typisk turist by, Liverpool, så derfor er der ikke særlig mange flyselskaber der har ruter dertil. Der er dog nogle få ruter, der går dertil, og ellers kan man flyve til London og videre derfra til Liverpool.

Det tager dog blot et par timer at flyve til Liverpool, så det kan sagtens betale sig, at lave en fodboldrejse dertil der kun varer et par dage, uden at du skal bruge alt for lang tid på transport frem og tilbage til Liverpool. Lufthavnen ligger ikke langt fra byens centrum, hvor du kan komme til ved at tage en bus. Men, som nævnt, så er det også en mulighed at flyve til London og tage toget videre derfra til Liverpool.

Bestil igennem bureau: Der er meget få rejsebureauer, der arbejder med fodboldrejser, som umiddelbart også tilbyder flyvning til Liverpool. Derfor kan det oftest best betale sig at booke flyrejsen selv.

Book selv: Hvis du bruger Skyscanner, så kan du finde frem til de billigste ruter og de billigste flybilletter dertil, så du kan få det til at passe med din fodboldrejse til byen. Du kan prøve at se om du kan finde nogle gode flyrejser direkte til Liverpool med Skyscanner, og ellers så kan du prøve at finde billige flybilletter til London i stedet for, hvorfra du så kan tage toget videre til Liverpool. Det kan nogle gange godt betale sig, men det afhænger selvfølgelig af hvor meget tid, du har til fodboldrejsen.

Søg efter flybilletter her

Transport i Liverpool

Liverpool er jo som bekendt en relativt stor by – det er derfor en god idé, at have en god idé, om hvordan du vil transportere dig rundt i byen. Der er heldigvis mange gode muligheder for transport, både når du skal fra lufthavnen og ind til centrum, samt når du skal fra centrum til Anfield.

Fra lufthavnen til centrum: Når du er ankommet i Liverpool, og du skal ind til centrum, så er en af de nemmeste måder at komme dertil, ved at tage bussen der hedder Arriva Airlink 500 – den kører dig nemlig direkte ind til Liverpool City Centre. Du kan også tage toget, der går direkte til centrum – det er ikke til at tage fejl af, hvordan du kommer ind til centrum, når du først er ankommet i Lufthavnen. Der er rigeligt med henvisninger og personale, som er venlige og klar til at hjælpe dig.

Fra centrum til stadion: Når du skal fra Liverpool centrum og til Anfield for at se fodbold, så kan du enten tage toget til Lime Street Railway, der ligger små 3 kilometer fra stadion. Herfra kan du sagtens gå til stadion, eller tage en taxa dertil (vil koste mellem 7-9 pund). Du kan også tage bussen fra centrum og ud til Anfield – der går mange busser dertil, så det bliver ikke noget problem at finde en bus, som kører dig lige til stadion.

Transport fra London til Liverpool: Hvis du har valgt at flyve til London for derfra at tage videre til Liverpool, så kan det oftest best betale sig at rejse med tog eller med bus. Dette tager ikke mere end et par timer, og priserne er relativt lave. National Express kører med bus mellem London og Liverpool – du kan læse mere og finde priser på deres hjemmeside her. 

Blandt danskere er Liverpool en af de mest populære engelske klubber, sammen med blandt andet Manchester United, Arsenal, Chelsea og Leeds United.

Like vores Facebook side – så får du gode tilbud på fodboldrejser og inspiration til fodboldrejser.


En tanke om “Fodboldrejser til Liverpool

Der er lukket for kommentarer.