Fodboldrejser til Leeds United

Hvis du har overvejet at planlægge en fodboldrejse til England, for at se Leeds spille på Elland Road, så læs med – denne guide er nemlig lavet til dig, der gerne vil afsted på en unik fodboldrejse, men uden at det springer budgettet. Det behøver nemlig ikke at være dyrt at lave en spændende fodboldrejse, hvis du blot ved hvordan du skal gribe det hele an. Her i guiden står det hele beskrevet, så du får de bedste muligheder for at lave en billig, men god rejse til England for at se Leeds.

I denne guide finder du alt hvad du har brug for – lige fra hvordan du køber billetter til Leeds hjemmebanekampe, til hvordan du finder det perfekte sted at bo. Der er også guides til, hvordan du kommer frem til stadion på kampdagen, så du ikke kommer til at gå glip af fodboldkampen på grund af forvirring, når du er afsted. Fodboldrejser til Leeds er ofte fantastiske – så kom i gang med planlægge din tur med det samme.

Fodboldbilletter til Leeds fodboldkampe

Når du skal købe billetter til Engelske fodboldkamp, er det ofte en god idé, at gøre det via klubbens eget billetkontor eller igennem en sikker partner (stoler kun på Viagogo til at videresælge billetter – men de sælger ikke Leeds billetter, så hold dig til klubbens billetkontor, som du finder her). Det eneste det kræver, for at du får lov til at købe billetter via deres eget billetkontor, er at du registrerer en bruger på deres hjemmeside – ligesom alle andre steder man handler online. Du kan se billetter til Leeds hjemmebane kampe her, hvor du også kan se priserne og købe billetterne, når du har fundet den kamp, du gerne vil se.

Når du køber billetter til engelske fodboldkampe, så vil de ofte sende dig billetterne med post, for at sikre sig, at du modtager billetter sikkert og ikke kan kopiere den. Nogle klubber vælger dog stadig at sende dem pr. mail, hvilket også er helt fint – bare sørg for, at du kan dokumentere at det er din billet (tag din pung med til kampen – med kørekort). Det er hvis der skulle opstå problemer, så kan du dokumentere at det reelt set er dig, der har købt billetten.

Køb dine billetter her

Hotel i Leeds

Leeds er en ganske stor by, hvilket du kommer til at opleve på dine fodboldrejser til Leeds. Det betyder, at der er rig mulighed for at finde et fint hotel at bo på, i løbet af din rejse. Hvis du gerne vil bo på et billigt hotel, så du kan bruge dine penge på noget andet sjovt, så vil jeg råde dig til, at bruge Hotels.com til at søge efter hoteller, og så sortere ud fra prisen, så du får præsenteret de hoteller der matcher dit ønskede prisniveau. Du skal naturligvis huske, at få det til at passe med den periode, hvor din fodboldrejse vil finde sted, så du kun finder hoteller der er ledige i den periode.

Søg efter hotel her

Flyrejser til Leeds

Når du skal på din fodboldrejse til Leeds, så er det naturligvis nemmet at flyve dertil, da det (rent ud sagt) er røv sygt at køre til England. Hvis du er ualmindelig glad for at køre i bil, eller hvis du måske er bange for at flyve, så kan det sagtens lade sig gøre, at komme dertil på den måde. Hvis du derimod (ligesom jeg) bedre kan lide at flyve, så vil det være det mest praktiske – så kan du nemlig flyve til Leeds Bradford, som lufthavnen i Leeds hedder, og det er til at betale.

Når du har fundet din fodboldbillet til den kamp du gerne vil ind og se, så skal du finde flybilletter der passer til tidspunktet du gerne vil afsted på. Der vil jeg foreslå dig at bruge skyscanner, som der hjælper dig med at finde passende flybilletter, til de billigste priser. Det er et fantastisk værktøj, der giver dig et komplet overblik over flyselskabers flybilletter, der passer til din destination og de datoer du gerne vil afsted på dine fodboldrejser til Leeds.

Søg efter flybilletter her

Transport og gode råd i Leeds

Når du er ankommet til Leeds Bradford lufthavnen, hvis du vel og mærket har valgt at flyve dertil, så skal du med stor sandsynlighed ind til Leeds centrum, hvor du sikkert har valgt at leje et hotel værelse. Derfra (altså fra lufthavnen) kan du tage med bus direkte ind til Leeds centrum. Du kan også vælge et leje en bil, så du har mere frihed på din tur – så kan du eksempelvis gå på opdagelse i England, som du ikke har lige så stor mulighed for, hvis du er afhængig af bus og tog. Men det kommer selvfølgelig an på, hvad dit mål med din fodboldrejse er.

Leeds er en af mange populære destinationer for danske fodboldfans at rejse til, ligesom Marseille, Hamborg og Barcelona også er.

Like BoldRejser.dk på Facebook – vi deler gode tilbud på fodboldrejser!