Fodboldrejser til Chelsea

Tag på en fodboldrejse til fodboldbyen London hvor Chelsea, eller The Blues som de bliver kaldt, har hjemme. Den store fodboldklub har nogle af de bedste spillere i England – blandt andet John Terry, Drogba og Diego Costa. Holdet bliver til dags dato styret af den legendariske manager José Mourinho, der tidligere har vundet Champions League med både Inter og Porto. Chelsea har selv vundet Champions League for kun få år siden, så der er for alvor lagt op til en fodboldrejse til en fodboldklub med succes.

Chelsea spiller på Stamford Bridge, der ligger i bydelen i London, der hedder Chelsea. Her har klubben spillet sine hjemmebanekampe de sidste mange år, og det er også planen, at de vil spille der de kommende år. Klubben med den stolte historie bliver i dag ejet af rigmanden Roman Abramovich, der har taget klubben et niveau op, efter han købte klubben i 2003.

Billetter til Chelsea’s hjemmebane kampe

Når man skal købe billetter til engelske fodboldkampe, så foregår det oftest ved, at man registrerer en bruger på klubbens hjemmeside/billetkontor, hvorefter man så får adgang til at købe billetter til klubbens hjemmebane kampe – og det er naturligvis det samme, når man skal have billetter til Chelsea’s fodboldkampe. Det kan dog være svært til tider – så du kan også købe billetter til deres fodboldkampe og lave nogle spændende fodboldrejser til Chelsea ved at booke igennem rejsebureau eller en billetsælger.

Book igennem rejsebureau: Da Chelsea er en klub med mange fans, der gerne vil ind og opleve dem live, så kan det være svært at få adgang til at købe billetter igennem klubbens eget billetkontor, især hvis der er tale om en kamp, hvor der er ekstra stor interesse. Derfor kan jeg anbefale at booke din fodboldrejse igennem et af de rejsebureauer, der er inkluderet i følgende tabel.

Rejsebureauer 
Fodboldtravel.dkSe priser her
Olka ExpressSe priser her
Travel2FootballSe priser her

 

Book hos Chelseas billetkontor (advarsel: kan være svært): Chelsea spiller deres hjemmebane på Stamford Bridge, hvor der er plads til næsten 42.000 fodboldvilde fans. Du kan finde mere information omkring billetter til deres hjemmebane kampe her, hvor du også kan købe billetterne. Det kræver at du registrerer dig, før at du kan få lov til at købe deres kampbilletter.

Skærmbillede 2013-08-25 kl. 16.54.19

Priserne på billetter til Chelsea’s hjemmebanekampe varierer ud fra hvilket hold de skal spille imod. De koster generelt cirka 50 pund pr. billet for voksne, og omkring 23 pund for børn.

På billedet til venstre kan du se stadion planen over Stamford Bridge, og her kan du se priserne for de forskellige kampe som klubben skal spille.

Du bør besøge Chelseas billetkontor online, hvor du kan gøre dig klogere på, om du bør købe billetterne der igennem eller igennem et rejsebureau/en billetsælger. Besøg Chelseas billetkontor her.

Flybilletter til London

Når du skal på din fodboldrejse til Chelsea, så bliver det ikke noget problem for dig at finde gode, billige flybilletter direkte til London. London er heldigvis en storby, som danskerne elsker at besøge, hvilket har resulteret i, at der er mange flyruter fra Danmark til London, og tilbage igen. Der er nemlig stor konkurrence på markedet, hvilket betyder at der er mange flyselskaber der tilbyder flyruter mellem Danmark og London og hvilket betyder at det er blevet relativt billigt at komme til og fra London.

Book igennem bureau: Hvis du har bestilt din fodboldrejse igennem et bureau, så kan det nogle gange lade sig gøre, at du også kan bestille din flyrejse til London igennem bureauet. Det er dog kun relativt sjældent, at rejsebureauerne tilbyder det, når man sælger fodboldrejser, men det kan lade sig gøre til tider.

Book selv:  En af de bedste måder man kan finde de billigste og bedste flybilletter på, er ved at bruge søgemaskiner som skyscanner. De er designet til at gøre det nemt og simpelt for dig, at finde frem til de billigste og de bedste flybilletter, når du skal ud og rejse – du vælger blot de datoer der passer med din ønskede fodboldrejse, og så viser skyscanner dig ledige flybilletter – du kan herefter sortere ud fra de billigste priser, længden på rejsen, osv.

Søg efter flybilletter her

Hotel i Chelsea, London

Når du skal på din fodboldrejse til Chelsea, så bliver det intet problem at finde det rette hotel, der passer ind i dine planer om den perfekte fodboldrejse. London har nemlig et hav af hoteller at vælge i mellem, så uanset hvad dine præferencer for hoteller er, så kan du helt sikkert finde et godt hotel i London.

Book igennem rejsebureau: Mange rejsebureauer tilbyder bookning af hotel også, hvilket nogle gange kan være fornuftigt. Det afhænger selvfølgelig meget af prisen, men nogle gange kan de have nogle fine aftaler med hoteller, og så kan det være en god idé for dig at booke der igennem.

Book selv: Hotels.com har stillet en søgemaskine til rådighed for os, så du hurtigt kan finde frem til det rette hotel, der passer ind i din plan om den perfekte fodboldrejse til Chelsea. Udvalget af hoteller i London er heldigvis kæmpe stort, og du kan sagtens finde et der passer til den pris du ønsker at betale, og som samtidig er af en hvis kvalitet.

Hotels.com har et af verdens største udvalg i hoteller, så det er ikke svært at finde et hotel til ens fodboldrejse igennem hjemmesiden, som du kan blive ført over til, ved at følge henvisningerne på denne side.

Søg efter hotel i London her

Transport i London

London kan godt være en svær by at finde rundt i, hvis man ikke ved hvor tingene man leder efter, helt konkret befinder sig. Hvis man derimod ikke er bange for at spørge om vej, køber et kort over byen eller på forhånd har undersøgt hvordan man kommer frem til de ønskede steder, så er det faktisk en ganske nem by at finde vej i. Her er et par korte vejledninger til hvordan du kommer fra punkt A til punkt B i forskellige sammenhæng. I London kan du også finde klubber som Arsenal, Tottenham og West Ham United, men her er vejledninger der er relevante i forbindelse med fodboldrejser til Chelsea.

Fra Stansted Airport til London Centrum: Når du ankommer i Stansted Airport, så kan du vælge mellem to primære løsninger, for at komme ind til London Centrum. Den første løsning du kan vælge, det er at tage toget, der kører direkte ind til Liverpool Street Station. Liverpool Street Station er en oplagt destination at gå efter, når du skal ind til centrum, da at det er meget centralt belliggende og nemt at komme videre til dit hotel/til din fodboldkamp derfra. Du kan også tage en bus til Liverpool Street Station – her vil jeg foreslå at du tager med Terravision, som der kører direkte til Liverpool Street Station også. Det koster 8 pund med bussen, og det er en behagelig tur ind til London. Det er den perfekte start på din fodboldrejse til Chelsea.

Fra London Centrum til Stadion: Når du er kommet ind til London Centrum, og skal derfra og videre til Stamford Bridge for at se fodbold, så er det en god idé at tage The Tube for at nå dertil. Du skal finde linjen der hedder District Line og så skal du stå af ved stoppet der hedder Fulham Broadway. Herfra tager det kun et par minutter at gå til Stamford Bridge – og så skal du ellers bare finde dig til rette på stadion og nyde din fodboldrejse til Chelsea.

Få gode tilbud på fodboldrejser til Chelsea – Like vores Facebook side!