Fodboldrejser til Blackburn

Hvis du, ligesom mange andre danskere, er fan af Blackburn, så vil det være oplagt for dig, at tage på en unik fodboldrejse til Blackburn, for at opleve klubben tørne ud på deres hjemmebane. Fodboldrejser til Blackburn kan arrangeres relativt billigt, og du vil have muligheden for at få en unik oplevelse på Ewood Park sammen med cirka 31.000 andre Blackburnfodboldvilde fans.

Blackburn har igennnem tiderne været utrolig succesfuld og klubben har vundet mange prestige fyldte trofæer – her i blandt den engelske premier league som de vandt tilbage i 1995, efter at klubben blev opkøbt af Jack Walker. Klubben spiller på nuværende tidspunkt i den næst bedste engelske række, hvor der altid er lagt op til fysiske dueller og spændende fodboldkampe – så en fodboldrejse til Blackburn er absolut en god oplevelse. Hvis du har lyst til at planlægge din egen fodboldrejse til Blackburn, så giver denne guide dig alle de informationer du har brug for, for at kunne lave den fedeste fodboldrejse til Blackburn, billigt og nemt.

Køb billetter til Blackburn Rovers’ hjemmebane kampe

Når du skal købe billetter til Blackburns hjemmebane kampe, så er det en god idé at købe dem direkte fra klubbens eget billetkontor. Grunden til at det er en god idé, at købe dem derfra, er at så er du sikret at du får billetterne til den billigste pris, samt at du selv kan vælge hvor på stadion du ønsker at sidde og hvilken plads du ønsker at købe. Du sikrer dig også, at du ikke bliver snydt af billethajer, som der sælger falske billetter til turister.

Du kan købe billetter til Blackburns hjemmebane kampe, se den komplette oversigt over priserne deres billetter koster og få mere informationer omkring Blackburns hjembane kampe her.

Flybilletter til Blackburn

Når du skal på din fodboldrejse til Blackburn, for at se Blackburn Rovers på deres store hjemmebane, så kan det bedst betale sig for dig, at flyve fra Danmark til Manchester, og så tage toget videre til Blackburn derfra. Det tager cirka en time i tog, at komme fra Manchester til Blackburn, så det er absolut ikke noget der skal holde dig tilbage fra at arrangere en fodboldrejse til Blackburn.

Når du skal finde flybilletter til Manchester, så kan det bedst betale sig at bruge Skyscanner, da at du så lynhurtigt kan finde frem til de billigste flybilletter til Manchester, som der passer til det tidspunkt du skal til England for at se fodbold på. Skyscanner gør det nemt for dig at finde de perfekte flybilleter, da at den viser dig et overblik over alle de billetter der er til rådighed, i valgte periode, fra en række af flyselskaber.

Søg efter flybilletter her

Hotel i Blackburn

Din fodboldrejse til Blackburn bliver først fuldendt, når du har fundet det perfekte sted at sove. Der bor cirka 105.000 mennesker i Blackburn, så det er absolut ikke en lille by, som din fodboldrejse fører dig til – så du kan sagtens finde et godt, billigt hotel i byen, som der passer til det tidspunkt du skal dertil.

Den bedste måde at finde hoteller til fodboldrejser på er, efter min mening, at bruge hotel søgemaskinen Hotels.com, som du sikkert har set flere gange reklamere dem selv på dansk tv. Jeg bruger altid Hotels.com når jeg skal på fodboldrejser, da at de har et imponerende stort udvalg af hoteller og da jeg føler mig tryg ved at bestille derigennem, frem for at gøre det direkte fra hotellet jeg vil bo på. Det er altså en god idé at finde sit hotel igennem Hotels.com – som du finder nedenfor, så du allerede nu kan finde et godt hotel at bo på, når du skal på din fodboldrejse til Blackburn.

Søg efter hotel her

Transport i Blackburn

Som beskrevet tidligere i dette indlæg, så skal du forsøge at planlægge din fodboldrejse til Blackburn, ved først at tage et fly til Manchester, da at det ikke kan lade sig gøre, at flyve direkte fra Danmark til Blackburn. Når du først er komme til Blackburn, så bliver det ikke noget problem at finde frem til stadionet hvorpå din fodboldkamp skal spilles. Der går nemlig både tog og bus til Ewood Park – du skal bare følge flokken af hvid og blå klædte fans, der alle skal samme vej som dig.

Det kan dog også være en god idé, at leje en bil når du når frem til Manchester med fly. Så kan du nemlig nemt og hurtigt komme rundt omkring, og du kan slippe for at tage toget fra Manchester til Blackburn – det kan også give dig lidt mere frihed på din fodboldrejse, da du så kan besøge nogle flere steder i landet.