Fodboldrejser til Aston Villa

Følg vores guide, pak tasken og tag på den ultimative fodboldrejse til Birmingham, for at Fodboldrejser til Aston Villaopleve Aston Villa spille fodbold på Villa Park, der kan huse næsten 43.000 fodboldvilde fans. Med to danske talenter på holdet, er det absolut en god idé, at planlægge din fodboldrejse til Aston Villa, hvor både Helenius og Okore begge spiller, efter at de begge blev hentet dertil fra den danske Superliga, i sommeren 2013.

Der bor cirka en million mennesker i Birmingham, så det er absolut ikke nogen lille by du skal til, hvis du vælger at planlægge en fodboldrejse for at se Aston Villa på hjemmebane. Fodboldrejser til Aston Villa byder derfor på alt hvad der fører med, når man rejser til en storby, såsom et rigt kulturliv og en by med mange muligheder indenfor shopping, mad, byliv, værtshuse, osv.

Billetter til Aston Villa’s kampe

Når du skal på din fodboldrejse til Birmingham, for at se Aston Villa spille på deres store hjemmebane Villa Park, så vil jeg foreslå dig at købe billetterne til kampen direkte fra klubbens eget billetkontor. Hvis du handler direkte fra klubbens eget billetkontor, så får du billetterne billigst, og du er ikke i fare for at blive snydt af billethajer, som man godt kan støde på, på nogle hjemmesider, hvis man ikke passer på.

Så, køb dine kampbilletter direkte fra Aston Villa’s eget billetkontor, som du finder online her. Det vil hurtigt gå op for dig, at det kræver at du registrerer dig på klubbens hjemmeside, for at få adgang til at købe fodboldbilletter til din fodboldrejse – men det er en ganske almindelig regel i England, at for at få lov til at købe billetter, så skal man registrere sig først, så klubben ved hvem der køber billetten, og for at undgå svindel.

Køb dine billetter her

Flybilletter til Birmingham

Fodboldrejser til Aston Villa bliver ofte startet ved, at man køber billetter til fodboldkampen med Aston Villa, som man gerne vil ind og se. Når man har fået styr på billetterne, så skal man finde nogle gode flybilletter til Birmingham, da det helt klart er den nemmeste måde at komme dertil på.

Når jeg planlægger mine fodboldrejser, så plejer jeg at bruge en søgemaskine over flyselskaber og flybilletter, til at finde og planlægge den perfekte flyrejse til min fodboldrejse. Jeg bruger altid skyscanner, da at jeg synes at den har et imponerende stort udvalg af flyselskaber, hvilket betyder at deres udvalg af flybilletter er kæmpe stort. Derfor plejer jeg som regel, at kunne finde nogle gode flybilletter til mine fodboldrejser – og da jeg foretrækker at flyve billigt, så er det perfekt at jeg kan sortere ud fra, at den skal vise mig de billigste flybilletter først. Så, når du skal finde gode flybilletter til din fodboldrejse til Aston Villa, så vil jeg helt klart foreslå dig, at bruge skyscanner til at finde dem.

Søg efter flybilletter her

Hotel til Aston Villa fodboldrejse

Når du skal på din fodboldrejse til Aston Villa, så er det en god idé, at finde et godt hotel, hvor du kan sove og opbevare dine ting på din fodboldrejse. Jeg vil helt klart foreslå dig, at du, allerede inden du tager på din fodboldrejse, finder og lejer et hotel hvor du kan bo – selv hvis du kun skal være i Birmingham en enkelt nat.

Når jeg tager ud på mine fodboldrejser, så plejer jeg altid at bruge hotels.com, til at finde det perfekte hotel, til min fodboldrejse. Det er nemlig en rigtig god hotel-søgemaskine, hvor man lynhurtigt kan finde frem til gode, billige hoteller, der passer til den periode hvor din fodboldrejse til Aston Villa vil finde sted. Nedenunder kan du finde en søgemaskine BoldRejser.dk har fået stillet til rådighed af Hotels.com, så i hurtigt og nemt (faktisk allerede nu) kan tjekke om der er nogle gode hoteller, der passer til jeres fodboldrejse ønsker, der er ledige i den periode hvor i skal til Birmingham for at se fodbold.

Søg efter hotel her

Prøv dig frem med søgemaskinen du bliver henvist til ovenover, og se om du kan finde nogle billige hoteller, der er ledige, når du skal på din fodboldrejse til Aston Villa. Husk du kan sortere efter pris, så du hurtigt kan finde frem til de billigste hoteller, hvis det er dét du søger.

 

Transport i Birmingham

Når folk rejser på fodboldrejser til Aston Villa, som altså er en klub der er at finde i Birmingham, så vil de finde ud af, at det faktisk er ganske nemt at komme fra Birmingham centrum og frem til Villa Park, hvor Aston Villa spiller deres hjemmekampe. Du skal blot med toget frem til enten togstationen Witton eller den anden nærtliggende togstation Aston. Hvis du kommer frem til en af disse togstationer, så skal du blot gå et par minutter, for at nå frem til Villa Park, hvor du skal se fodbold.

Du kan også tage bussen frem til stadion, når du skal frem til Villa Park. De to primære busruter der kører frem til Villa Park er henholdsvis bus 11 og bus 7, der begge er oplagte muligheder for at komme frem til din fodboldkamp. Eventuelt kan du også vælge at leje en bil, igennem billeje-pris (hvis banner du kan se nedenunder) – så kan du selv bestemme tempoet på din fodboldrejse, og tage på ture ud i det smukke, engelske land. Du kan læse mere om transport til Villa Park her. God tur og god kamp.