Fodboldrejser til Arsenal

Arsenal er en af Englands mest succesfulde klubber igennem tiderne. Klubben har vundet stort set alt, der er at vinde i Europa, og de har haft nogle, mildest talt, fantastiske fodboldspillere på lønningslisten igennem hele klubbens historie. Lige fra Thierry Henry til Robert Pires – klubbens spillerliste har været imponerende i mange år. På nuværende tidspunkt består klubben af mange interessante spillere såsom Carzola og Theo Walcott, der ruller bolden langs græsplænen på Emirates Stadium.

Tag på fodboldrejser til Arsenal og oplev Emirates Stadium sammen med cirka 60.000 andre fodboldvilde fans – stemningen på Emirates Stadium er en unik oplevelse, der bør opleves af enhver Arsenal fan. Denne guide gør det nemt for dig at planlægge din egen fodboldrejse til fodboldens by London, hvor Arsenal har deres imponerende hjemmebane. Den er opdelt i forskellige sektioner, så du nemt kan finde frem til de informationer, du har brug for for at få den perfekte fodboldrejse til Arsenal iværksat.

Billetter til Arsenals hjemmebane kampe.

Når du skal planlægge din fodboldrejse til Arsenal, er det en god idé, at du, til at starte med, finder ud af hvilken kamp, du ønsker at se. Så er det nemmere at planlægge resten af turen, angående fly og hotel, omkring kampen. Til mange kampe kan det være svært at skaffe billetter direkte fra Arsenals eget billetkontor, da det jo er en uhyre populær klub, og efterspørgslen for at komme til at se deres kampe på stadion er stor. Du bør derfor også tage rejsebureauer med i dine overvejelser, når du skal købe billetter, da du så er sikker på at kunne købe billetter til deres kampe. Herunder er begge muligheder forklaret, så du har det bedste grundlag for at købe billetter til Arsenals kampe.

Bestil igennem rejsebureau: Hvis du gerne vil sikre dig billetter til en Arsenal kamp, så kan det være en god idé at booke igennem et rejsebureau eller en billetsælger, da det ofte er svært at få adgang til billetter via Arsenals eget billetkontor. Derfor kan du gøre brug af online rejsebureauer – som eksempelvis fodboldtravel.dk, der sælger fodboldrejser til Arsenals kampe. Så kan du booke hele turen samlet (inklusiv billet til kamp, hotel og flyrejse).

Besøg fodboldtravel.dk og find billetter her

Bestil hos Arsenals billetkontor (advarsel: kan være svært): For at købe billetter til Arsenals hjemmebane kampe direkte fra klubben selv, skal du registrere dig som medlem i klubben.

Arsenal hjemmebane
Seating plan på Emirates Stadium.

Dette er ganske normalt, når du skal købe billetter til engelske fodboldklubbers kampe. Du kan se informationer om Arsenals hjemmebanekampe, registrere dig som medlem og købe billetter til din ønskede fodboldkamp her. 

Priserne på billetter til Arsenals hjemmebane kampe varierer, udfra hvor på stadion du vil sidde, samt hvilken modstander Arsenal møder. Du kan finde et overblik over deres priser her. Du skal dog antage det som vejledende, og selvfølgelig også tage i betragtning at nogle billetter bliver solgt hurtigere end andre, så det kan godt være at det bliver svært at få fat på de billigste billetter. Besøg Arsenals billetkontor her. 

Flyrejser til London

Når du skal på din fodboldrejse til Arsenal, vil du opleve, at det er ganske nemt at finde flybilletter dertil – London er nemlig en af Europas største byer, og der er mange danske flyruter der går dertil. Dette betyder at du få nogle ganske billige billetter dertil, da at der er mange flyselskaber, der konkurrerer om at have de billigste flybilletter fra Danmark til London og tilbage igen.

Book igennem bureau: Hvis du booker din fodboldrejse igennem et bureau, der beskæftiger sig med fodboldrejser, så kan du nogle gange også tilkøbe flybilletter samtidig. Dette er dog sjældent muligt, men det fremgår tydeligt på hjemmesiden, hvor du bestiller fra, om du kan tilkøbe flybilletter eller ej.

Book selv: Den måde jeg plejer at finde gode, billige flybilletter på, er ved at bruge skyscanner. Den giver dig lynhurtigt et overblik over priserne på flybilletter, fra en række flyselskaber. Du kan på forhånd vælge hvilke datoer du vil rejse på, og så giver den dig helt konkrette flybilletter fra forskellige flyselsker – så kan du hurtigt finde frem til de billigste og dem der passer dig bedst, angående tidspunktet du vil rejse på, osv.

Søg efter flybilletter her

Hotel i London

Der findes et kæmpe udvalg af hoteller i London – både dyre og billige. Du har derfor en stor mulighed for at tilpasse din fodboldrejse til Arsenal efter dine behov, ønsker og præferencer. Du kan både vælge at lave en billig fodboldrejse, hvor du bor på et hotel på budget, men du kan også vælge et bedre hotel og have et lidt mere luksuriøst ophold i London. Udvalget af hoteller i London er stort – så du har rigeligt med muligheder for at finde det perfekte hotel til din fodboldrejse til Arsenal.

Book igennem rejsebureau: Hvis du bestiller din rejse igennem et fodboldrejse bureau, så kan du ofte tilkøbe hotel hos dem. Dette fremgår tydeligt på hjemmesiden, hvor du booker din rejse, hvis du vælger at booke igennem et bureau.

Book selv: I samarbejde med Hotels.com har vi lavet en søgemaskine over hoteller i London, så du nemt kan finde det perfekte hotel, der passer ind i planen til dine fodboldrejser til Arsenal. Hotels.com har et kæmpe udvalg af hoteller i hele verden, og især i London har de et stort og imponerende udvalg – og mange hoteller i London er faktisk billige og til at betale, så du kan godt finde et godt hotel til din fodboldrejse derinde.

Søg efter hotel her

Den bedste måde du kan planlægge din fodboldrejse på, er ved at du først finder den kamp du vil ind og se, og så bestiller hotel og flybilletter der passer til kampens tidspunkt, efterfølgende. Hvis du dog allerede har udset dig en kamp, så kan du godt begynde at bestille hotel og flybilletter til din fodboldrejse – bare sørg for at du får købt din fodboldbillet hurtigst muligt, så du ikke ender med at tage på en fodboldrejse, uden fodbold.

Transport i London

The Tube, som Londons undergrundsbane bliver kaldt af både de lokale og turister der kender byen godt, gør det nemt for dig, at komme frem til Arsenals hjemmebane som der ligger relativt centralt i London. Arsenal er en af de mest populære klubber i London, hvor også bl.a. West Ham, Tottenham og Chelsea er at finde. På dagene hvor Arsenal spiller på hjemmebane, er det næsten ikke til at undgå fans klædt i rødt , der skal samme vej som dig – og det er ofte nemt at finde ud af hvordan du kommer ud til stadion, for man kan bare følge med flokken af fans, der bevæger sig ud mod stadion.

Hvis du dog alligevel gerne vil vide på forhånd hvilken rute, du skal med, når du skal køre med The Tube, så skal du læse med her: Du skal med det tog, der kører ruten Piccadilly Line – på ruten er der et stop der hedder Arsenal. Det ligger 3 minutter fra stadion, så det er her du skal stå af. Toget kører som regel 1 gang per 5. minut, så det bliver ikke svært for dig at komme frem til og tilbage fra Arsenals hjemmebane når du skal på dine fodboldrejser.

Bliver du alligevel i tvivl når du står i London, om hvordan du kommer frem til stadion, så kan du altid spørge folk i byen – folk i London er meget hjælpsomme og det bliver med garanti ikke første gang, at der kommer en og spørger dem om The Tube. Der er også personale på hver Tube station i byen, som også kan hjælpe dig med at komme frem.

Husk at like vores Facebook side, hvis du gerne vil have unikke tilbud på fodboldrejser og god inspiration til dine fodboldoplevelser.