Fodboldrejser til Ajax Amsterdam

Fodboldrejser til Ajax AmsterdamAjax Amsterdam er den største hollandske klub igennem tiderne. De har vundet alt hvad der er værd at vinde i Holland i løbet af deres historie, og de har spillet med i toppen af de europæiske turneringer flere gange end man kan tælle på én hånd. Ajax Amsterdam har altid været en elskværdig klub for danske fodboldfans, hvilket har været på grund af, at den hollandske storklub har haft mange af Danmarks bedste fodboldspillere igennem tiderne i truppen – her i blandt Michael laudrup, Jesper Grønkjær og Frank Arnesen der alle har iklædt sig de hvide og røde spille trøjer, som klubben spiller sine hjemmekampe i.

I dag har klubben også en håndfuld danske fodboldspillere på lønningslisten. Det er en fantastisk oplevelse at tage på en fodboldrejse til Ajax Amsterdam, og hvis du følger denne guide, så får du en fantastisk og billig fodboldrejse til den hollandske hovedstad.

Billetter til Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam spiller deres hjemmekampe på det store stadion Amsterdam ArenA, hvor der er plads til intet mindre end 52.000 fans. Stemningen på stadion er helt fantastisk, da Ajax har en imponerende fan skare, der sjældent går glip af holdets kampe. Du vil med garanti få en unik oplevelse ved at opleve en af deres kampe. Du kan sagtens bestille billetter hjemmefra, så du allerede inden du tager afsted er sikker på, at du får adgang til kampen. Køb dine billetter på Viagogo, så får du adgang til et kæmpe udvalg af billetter og dit køb bliver dækket af deres store og betryggende garanti.

Billetter til Ajax Amsterdam

Flybilletter til Amsterdam

Det kan bedst betale sig at flyve til Amsterdam, da det går hurtigt og da det er utroligt nemt. Samtidig er det billigt for dig, da mange danskere hvert år rejser frem og tilbage i mellem Amsterdam og Danmark. Du kan få billige billetter igennem Skyscanner, som finder de bedste og billigste billetter til dig. På Skyscanner kan du finde flyrejser til Amsterdam, der koster under 375 Kr. pr. stk. Så du kommer billigt frem og tilbage til Amsterdam, hvis du vælger at rejse på din fodboldrejse til Amsterdam med fly.

Flybilletter Amsterdam

Hotel i Amsterdam

Du får den bedste fodboldrejse og en god oplevelse, hvis du på forhånd har fundet et hotel, som du er glad for at bo på, før du rejser. Der er mange gode hoteller i Amsterdam, så du kan med garanti finde et billigt og godt hotel, hvis du booker online allerede nu. Jeg vil gerne henvise dig til Hotels.com, da det er en god platform til at finde hoteller overalt i verden – også i Amsterdam findes der en kæmpe mængde af hoteller, som man kan booke der igennem. Book dit hotel  i god tid, så får du den bedste pris.

Find hotel i Amsterdam her