Fodboldrejser priser

Priserne på fodboldrejser varierer meget, ud fra hvilken kamp du gerne vil se, hvor kampen finder sted, hvor dyrt et hotel du ønsker at bo på og hvor fleksibel du er angående flybilletter. Det kan derfor være svært at danne sig et overblik, over priserne på fodboldrejser, hvis man gerne vil gøre det selv, men ikke gider at sammensætte 5-6 forskellige rejser, bare for at få en idé om prisen. Heldigvis for dig, så har du fundet frem til denne side, hvor vi giver dig en idé om, hvor stor prisen for fodboldrejser typisk er. Vi har undersøgt sagen for dig, og vi er kommet frem til følgende priser, der naturligvis er vejledende og kan ændres ud fra mange forskellige kriterier – så du skal kun betragte dem som cirka priser, der ikke nødvendigvis holder.

 

Priser på fodboldrejser til England

I England findes der mange gode fodboldklubber, og det er en populær destination for danskere at rejse på fodboldrejser til. Prisen på en typisk fodboldrejse til England varierer naturligvis meget, men de priser vi er kommet frem til, er på følgende beløb:

1500-1700 Kr. pr. person hvis man rejser 2 personer – prisen indeholder både billetter til kampen, flyrejse tur/retur fra Århus til London og hotel i London. Eksemplet tager udgangspunkt i en planlagt fodboldrejse til London, hvor jeg skal se West Ham – Manchester United på Upton Park. Flyafgang fra Århus til London Stansted – prisen er 750 Kr. pr. person. Billetter til kampen er 492 Kr. pr. billet. Hotellet i London koster 355 Kr. pr. person for 2 nætter.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til England her

 

Priser på fodboldrejser til Frankrig

Fodboldrejser til Frankrig plejer at være en fantastisk oplevelse. Med interessante fodboldklubber og unikke stadioner, kan du få nogle gode ture dertil. Priserne dertil varierer meget, men kan typisk være et beløb svarende til følgende:

1400-1700 Kr. Pr. person, hvis man rejser 2 personer sammen. Prisen inkluderer både flyrejser tur/retur fra København til Paris, billetter til kampen mellem PSG og Reims på Parc des Princes, samt 2 nætter på et centralt beliggende hotel. Flyafgang er fra København til Paris om fredagen, og retur om søndagen – prisen for flyrejsej tur/retur er  992 Kr. pr. person. Billetter til kampen mellem PSG og Reims er 150 Kr. pr. person. 2 Overnatninger på hotellet i Paris koster 358 Kr. pr. person for 2 nætter, fra fredag til søndag.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til Frankrig her

 

Priser på fodboldrejser til Spanien

I Spanien finder man nogle af de bedste fodboldklubber i verden, her i blandt Real Madrid og F.C. Barcelona. Derfor er det meget attraktivt for mange danskere, at tage på fodboldrejser dertil. Priserne kan være et sted i mellem følgende beløber:

Prisen for en fodboldrejse til Spanien er cirka 1500-2000 kr. pr. person, hvis man rejser to sammen. Prisen består både af fodboldbilletter til kampen mellem F.C. Barcelona og Celta Vigo, hotel centralt i Barcelona og flyrejser tur/retur fra København til Barcelona. Fodboldbilletter til kampen mellem F.C. Barcelona og Celta Vigo på Camp Nou koster 191 Kr. pr. billet. 2 Overnatninger på et centralt beliggende hotel koster 245 Kr. pr. person. Flybilletter tur/retur mellem København og Barcelona koster 1232 Kr. pr. person.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til Spanien her

Priser på fodboldrejser til Tyskland

Hvert år rejser der utalige danskere til Tyskland, for at se fodbold. Dette skyldes blandt andet, at det er nemt at køre dertil, samt at de har nogle fantastiske fodboldklubber, med nogle endnu bedre fans, der skaber vilde stemninger. Priserne er cirka følgende:

Prisen for en fodboldrejse til Tyskland er 1400-2200 Kr. pr. person, hvis man rejser to afsted sammen. Dette inkluderer flyrejse, hotel og billetter til fodboldkampen mellem Hamburg SV og Eintracht Frankfurt. Flybilletter tur/retur mellem København og Hamborg koster 969 Kr. pr. person. En overnatning på hotel nær Hamborgs lufthavn koster 219 Kr. pr. person, og billetter til fodboldkampen koster 285 Kr. pr. billet.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til Tyskland her

 

Priser på fodboldrejser til Italien

Fodboldrejser til Italien er meget populære blandt danskere, da man kan kombinere god fodbold med spændende byer. Her er en cirka pris, for en fodboldrejse til Italien:

1600-1800 Kr. pr. person hvis man rejser 2 personer – prisen indeholder både billetter til kampen, flyrejse tur/retur fra Århus til Rom og hotel centralt i Rom. Eksemplet tager udgangspunkt i en planlagt fodboldrejse til Rom, med billetter til AS Roma mod Udinese på Stadio Olimpico. Flyafgang fra Århus til Rom og tilbage igen – prisen er 880 Kr. pr. person. Billetter til kampen er 280 Kr. pr. billet. Prisen for hotellet i Rom er 433 Kr. pr. person for 4 nætter.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til Italien her

En tanke om “Fodboldrejser priser

Der er lukket for kommentarer.