Kategoriarkiv: Artikler

Fodboldrejser med børn

Vil du tage sønnike med på en unik oplevelse, hvor fodbolden er i centrum og hvor rejsen gerne skal bygges omkring en fodboldkamp? Det kan sagtens lade sig gøre, også billigt, men der er et par vigtige ting, man skal have med i sine overvejelser, når man planlægger fodboldrejsen med børn. Det er nemlig en god idé at undersøge nogle ting, inden du rejser, så du kan få en billigere fodboldrejse og en fodboldrejse, hvor der er styr på sikkerheden, så dine børn også får en god tur. Her er 3 overvejelser, du bør tænke over, når du planlægger din fodboldrejse hvor der er børn indblandet.

  1. Neutrale pladser er at foretrække. Når du rejser for at se fodbold med børn, er det en god idé at huske, at der er forskel på stadionets forskellige sektioner. Ikke nødvendigvis økonomisk, men der er forskel på atmosfæren og menneskerne der er at finde i de forskellige sektioner på stadion. Hvis du eksempelvis vælger at stå med hardcore supportere, så er der en større risiko for, at der kommer til at blive ballade, end hvis du sidder på langsiden, hvor det ofte er langt sikrere at tage børn med. Så husk at finde neutrale pladser, når du køber jeres billetter, da det vil blive en langt mere behagelig oplevelse for både dig og de små.
  2. Husk, at børn er billigere. Når du køber billetter online, kan du nogle gange opleve, at børne og voksen billetter er ens i pris. Men hvis du køber direkte fra klubbens eget billet kontor, hvilket man ofte går, når man skal opleve eksempelvis engelsk fodbold, så kan du skelne mellem børne og voksen billetter. Det betyder, at du får en billigere fodboldrejse, da børne billetter ofte kun koster under halvdelen af hvad en voksen billet koster. For mange mennesker er det logik, at man undersøger om man kan købe børnebilletter, men der er altså nogen der glemmer dette, og går glip af store besparelser.
  3. Dit valg af kamp. Selvom du måske helst vil opleve et derby, hvor spændeninger ofte er helt i top, så vil det måske være mere behageligt for alle, hvis du tog dine børn med til en mere neutral kamp, hvor der ikke er lagt op til had mellem de to klubber, der spiller. Der er nogle kampe hvor klubberne selv advarer om at tage børn med, hvilket oftest er når det er lokal opgør som mellem West Ham United og Millwall, hvor der er en forøget risiko for ballade.

Det er de 3 vigtigste overvejelser at gøre sig, når man planlægger fodboldrejser med børn. Tjek resten af hjemmesiden ud, så du kan finde gode idéer, til hvordan du planlægger din fodboldrejse billigt og nemt.

God fodboldrejse!

 

Komplette fodboldrejser

Fodboldrejser er lig med fantastiske oplevelser, man sjældent glemmer. Hvis man er fodboldfan, så bør man helt klart overveje, om den næste rejse ikke bør være med udgangspunkt i at opleve ens yndlingsklubs spille en kamp på hjemme eller udebane. Uanset om ens yndlingsklub er at finde i Spanien, England eller Tyskland, så er opskriften på en succesfuld, billige og komplet fodboldrejse helt den samme. Man skal have styr på billetter til den kamp som man gerne vil se, man skal have bestilt flyrejse tur/retur der passer til fodboldkampen og man skal have bestilt et hotel værelse, således at man har et sted at sove i løbet af rejsen.

Når de 3 ting er på plads, så har man en perfekt sammensat og helt komplet fodboldrejse. Men hvordan får man styr på de 3 ting selv – hvis man ingen erfaring har, med at arrangere fodboldrejser selv, uden at få hjælp af et dyrt rejsebureau, der kan gøre alt det spændende arbejde for en? Hvis du gerne vil lære at gøre det selv, så er du ankommet til det rette sted. I denne artikel vil du lære, hvordan du sammensætter komplette fodboldrejser. Hvis du vil have detaljerede guides baseret på lige netop din yndlingsklub, så kan du med stor sandsynlighed finde det her på siden, hvis du kigger lidt rundt.

  1. Det første du skal have styr på, når du sammensætter en komplet fodboldrejse, det er, at du skal have bestilt billetter til den kamp du gerne vil opleve. Hvis du ingen billet har til kampen, så kan du næppe komme ind og se fodbold, hvilket lidt ville gå imod hele pointen med turen?
  2. Det næste du skal have styr på, før at du har en komplet fodboldrejse, det er, at du skal have bestilt flyrejse til dig og dem du skal på rejsen med. Det er relativt nemt at finde flyrejser, hvis du eksempelvis bruger Skyscanner.dk, hvor du hurtigt og nemt kan få dig et overblik over, hvilke flyrejser du kan vælge, på de tidspunkter hvor du gerne vil rejse på.
  3. Når du har styr på de andre ting, så kan du stille og roligt finde det hotel, som du gerne vil bo på i løbet af rejsen. De fleste danskere der tager på fodboldrejser, og som planlægger og sammensætter dem selv, bruger Hotels.com til at finde deres hotel. Det er naturligvis ikke svært at finde et godt hotel, til den rette pris, hvis du bruger hotels.com, da du der inde kan sortere og filtrere ud fra pris, beligenhed, antal stjerner, osv. Prisen på hotellet man vælger, er også med til at afgøre fodboldrejser priser.

Det var mere eller mindre det der skal til, for at få lavet en komplet fodboldrejse selv. Tjek guidesene ud her på siden, så du kan finde de informationer, som du har brug for.

Fodboldrejser priser

Priserne på fodboldrejser varierer meget, ud fra hvilken kamp du gerne vil se, hvor kampen finder sted, hvor dyrt et hotel du ønsker at bo på og hvor fleksibel du er angående flybilletter. Det kan derfor være svært at danne sig et overblik, over priserne på fodboldrejser, hvis man gerne vil gøre det selv, men ikke gider at sammensætte 5-6 forskellige rejser, bare for at få en idé om prisen. Heldigvis for dig, så har du fundet frem til denne side, hvor vi giver dig en idé om, hvor stor prisen for fodboldrejser typisk er. Vi har undersøgt sagen for dig, og vi er kommet frem til følgende priser, der naturligvis er vejledende og kan ændres ud fra mange forskellige kriterier – så du skal kun betragte dem som cirka priser, der ikke nødvendigvis holder.

 

Priser på fodboldrejser til England

I England findes der mange gode fodboldklubber, og det er en populær destination for danskere at rejse på fodboldrejser til. Prisen på en typisk fodboldrejse til England varierer naturligvis meget, men de priser vi er kommet frem til, er på følgende beløb:

1500-1700 Kr. pr. person hvis man rejser 2 personer – prisen indeholder både billetter til kampen, flyrejse tur/retur fra Århus til London og hotel i London. Eksemplet tager udgangspunkt i en planlagt fodboldrejse til London, hvor jeg skal se West Ham – Manchester United på Upton Park. Flyafgang fra Århus til London Stansted – prisen er 750 Kr. pr. person. Billetter til kampen er 492 Kr. pr. billet. Hotellet i London koster 355 Kr. pr. person for 2 nætter.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til England her

 

Priser på fodboldrejser til Frankrig

Fodboldrejser til Frankrig plejer at være en fantastisk oplevelse. Med interessante fodboldklubber og unikke stadioner, kan du få nogle gode ture dertil. Priserne dertil varierer meget, men kan typisk være et beløb svarende til følgende:

1400-1700 Kr. Pr. person, hvis man rejser 2 personer sammen. Prisen inkluderer både flyrejser tur/retur fra København til Paris, billetter til kampen mellem PSG og Reims på Parc des Princes, samt 2 nætter på et centralt beliggende hotel. Flyafgang er fra København til Paris om fredagen, og retur om søndagen – prisen for flyrejsej tur/retur er  992 Kr. pr. person. Billetter til kampen mellem PSG og Reims er 150 Kr. pr. person. 2 Overnatninger på hotellet i Paris koster 358 Kr. pr. person for 2 nætter, fra fredag til søndag.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til Frankrig her

 

Priser på fodboldrejser til Spanien

I Spanien finder man nogle af de bedste fodboldklubber i verden, her i blandt Real Madrid og F.C. Barcelona. Derfor er det meget attraktivt for mange danskere, at tage på fodboldrejser dertil. Priserne kan være et sted i mellem følgende beløber:

Prisen for en fodboldrejse til Spanien er cirka 1500-2000 kr. pr. person, hvis man rejser to sammen. Prisen består både af fodboldbilletter til kampen mellem F.C. Barcelona og Celta Vigo, hotel centralt i Barcelona og flyrejser tur/retur fra København til Barcelona. Fodboldbilletter til kampen mellem F.C. Barcelona og Celta Vigo på Camp Nou koster 191 Kr. pr. billet. 2 Overnatninger på et centralt beliggende hotel koster 245 Kr. pr. person. Flybilletter tur/retur mellem København og Barcelona koster 1232 Kr. pr. person.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til Spanien her

Priser på fodboldrejser til Tyskland

Hvert år rejser der utalige danskere til Tyskland, for at se fodbold. Dette skyldes blandt andet, at det er nemt at køre dertil, samt at de har nogle fantastiske fodboldklubber, med nogle endnu bedre fans, der skaber vilde stemninger. Priserne er cirka følgende:

Prisen for en fodboldrejse til Tyskland er 1400-2200 Kr. pr. person, hvis man rejser to afsted sammen. Dette inkluderer flyrejse, hotel og billetter til fodboldkampen mellem Hamburg SV og Eintracht Frankfurt. Flybilletter tur/retur mellem København og Hamborg koster 969 Kr. pr. person. En overnatning på hotel nær Hamborgs lufthavn koster 219 Kr. pr. person, og billetter til fodboldkampen koster 285 Kr. pr. billet.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til Tyskland her

 

Priser på fodboldrejser til Italien

Fodboldrejser til Italien er meget populære blandt danskere, da man kan kombinere god fodbold med spændende byer. Her er en cirka pris, for en fodboldrejse til Italien:

1600-1800 Kr. pr. person hvis man rejser 2 personer – prisen indeholder både billetter til kampen, flyrejse tur/retur fra Århus til Rom og hotel centralt i Rom. Eksemplet tager udgangspunkt i en planlagt fodboldrejse til Rom, med billetter til AS Roma mod Udinese på Stadio Olimpico. Flyafgang fra Århus til Rom og tilbage igen – prisen er 880 Kr. pr. person. Billetter til kampen er 280 Kr. pr. billet. Prisen for hotellet i Rom er 433 Kr. pr. person for 4 nætter.

Sammensæt din egen billige fodboldrejse til Italien her

Fodboldrejser pakker

Fodboldrejser er nemme at lave selv, så du kan uden problemer sammensætte din helt egen fodboldrejse pakke, hvis du følger de guides, du kan finde her på siden. Hvis du laver din rejse selv, så kan du sammensætte det hele, som det passer dig, så du kommer på en perfekt tur, hvor du ser dit yndlingshold spille.

Hvad skal en fodboldrejse pakke indeholde? Altså, hvis du gerne vil have en komplet pakke, som du altså selv arrangerer, så plejer den ofte at skulle indeholde billetter til fodbold kampen du gerne vil se, flybilletter så du kan komme frem og tilbage, og et godt og billigt hotel at bo på, så du har et sted at sove efter kampen. Det er altså ganske nemt, at sammensætte sin egen fodboldrejse pakke, hvis man bare tænker over, at det er de 3 ting, der skal være styr på og bestilt, før fodboldrejsen er komplet.

Find en fodboldrejse guide til din yndlingsklub her

Og det er heldigvis ganske billigt, at sammensætte sådanne turer selv, selvom at det måske kan virke overskueligt og besværligt – hvilket det altså absolut ikke er. Tværtimod – det er nemlig ganske overskueligt, og meget billigt, at lave en fodboldrejse pakke selv, da du kun skal have styr på 3 ting. Det er også sjovt at planlægge det selv, da det er spændende selv at vælge billetter til kampen og hvilket hotel man vil bo på, osv.

Hvor billig kan en fodboldrejse pakke blive?

Hvis du bruger de teknikker og platforme, som du kan læse om herinde på BoldRejser.dk, så kan dig og dine venner komme billigt af sted, på fodboldrejser i aldrig glemmer. Priser på fodboldrejser varierer meget, ud fra hvilken klub du gerne vil se spille live. Du kan læse mere om fodboldrejser priser her, så du kan danne dig et indtryk af, hvor meget det koster at lave fodboldrejser pakker selv.

Sammensæt en fodboldrejse til din yndlingsklub her

Fodboldrejser på tilbud

Vil du gerne på en fodboldrejse på tilbud? Så er du kommet til det rette sted. Her hos BoldRejser.dk finder du kun billige fodboldrejser – eller rettere, du finder guides til hvordan man laver billige fodboldrejser selv, så prisen bliver lige så lav, som var det et tilbud. Grunden til, at priserne er så lave, hvis du følger vores guides her på hjemmesiden, er at du slipper for at betale et dyrt gebyr til et rejsebureau, for at få dem til at arrangere turen for dig – hvilket du nemt kan gøre selv. Så hvis du vil have en fodboldrejse på tilbud, så skal du blot følge vores guides – så kommer du billigt afsted.

Vores guides her på siden indeholder både informationer omkring hvordan man finder fodboldbilletter, til den kamp man gerne vil ind og se, hotel tæt på stadion og flyrejser frem og tilbage – alt sammen til de laveste priser selvfølgelig. Og vores guides er 100% gratis, så du skal ikke betale os en krone, for at læse dem. Der er ingen ekstra gebyrer ved at bestille igennem vores links – tvært imod, så vil du blive ført frem til de billigste steder at bestille, så du får den billigste fodboldrejse.

Find fodboldrejser her->

Men fodboldrejser på tilbud er nemme at arrangere selv. Hvis man følger vores guides, så kan man lave dem langt billigere end rejsebureauerne tilbyder dem til. Så kom i gang med at planlægge din fodboldrejse nu, ved at bruge vores mange guides, så kan du komme afsted til priser, der er langt under tilbudspriserne andre steder tilbyder.

Og hvad er så et godt tilbud på en fodboldrejse? Det varierer meget, udfra hvilken kamp du ønsker at se, hvor på stadion du ønsker at side, hvor mange dage din fodboldrejse skal vare, generelle prise på billetter til klubbens kampe og meget andre. Så det kan være svært at komme med en vurdering af prisen på fodboldrejser pakker, hvis du endnu ikke ved, hvilken kamp du gerne vil se live. Så for at få en idé om hvor billigt din fodboldrejse kan planlægges, så kan du starte med at tjekke følgende: Pris for billetter til kampen, pris for hotel og pris for fly tur/retur. Når du har regnet det ud, så kan du danne dig en idé om, hvad turen kommer til at koste alt i alt.

Find en guide til din yndlingsklub her